Co mě tlačí v zádech a pod levým žebrem?

246
21.12.20 10:04

Co mě tlačí v zádech a pod levým žebrem?

Ahoj,

jsem už zoufalá. Už rok lítám po doktorech a vždy mě pošlou domů, že jsem zdravá.
Mám divný tlak pod levým žebrem a často je mi z toho až nevolno… Předevčírem se mi přidal tlak i z druhé strany, jakoby ze zad… Všechny odběry, utz i rezonanci mám v pořádku… Comám dělat dál? Připadám si jako blázen, ale občas je mi tak zle, že bych nejraději jela na pohotovost… Praktik mi napsal i prášky na nervy, kdyby to bylo psychické, tak je zkouším už měsíc brát a žádné zlepšení necítím.. Trávící potíže nemám..
Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Nebo jak si ulevit, když vlastně nevím, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4998
21.12.20 10:21
@kaja555 píše:
Ahoj,jsem už zoufalá. Už rok lítám po doktorech a vždy mě pošlou domů, že jsem zdravá.
Mám divný tlak pod levým žebrem a často je mi z toho až nevolno… Předevčírem se mi přidal tlak i z druhé strany, jakoby ze zad… Všechny odběry, utz i rezonanci mám v pořádku… Comám dělat dál? Připadám si jako blázen, ale občas je mi tak zle, že bych nejraději jela na pohotovost… Praktik mi napsal i prášky na nervy, kdyby to bylo psychické, tak je zkouším už měsíc brát a žádné zlepšení necítím.. Trávící potíže nemám..
Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Nebo jak si ulevit, když vlastně nevím, co to je?

Zkus fyzioterapeuta, podle mě to bude od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.12.20 10:22

Na masáži si byla? Mě to bolí, když mám zablokovanou krční páteř a střílí mi to až k lopatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.12.20 10:26

Taky bych se přikláněla k páteři. To nikoho nenapadlo? Nebo jsi to jen nenapsala?

Mě od páteře bolela i noha. Cévní vyloučil přes utz sraženinu a rovnou mně řekl, že takové bolesti můžu mít od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.12.20 10:46

@Flyingfrog Zmíněno to bylo, ale nic víc… Ale to by bylo vidět na té rezonanci ne, že je něco s páteří ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.12.20 10:47

@ŽofkaTofka byla jsem u fyzioterapeuta, ten mi dal pár cviků. které mám cvičit, ale nepomáhá to zatím. Vyloženě nemám nikde potvrzené, že je to nebo není od páteře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.12.20 10:53
@kaja555 píše:
@ŽofkaTofka byla jsem u fyzioterapeuta, ten mi dal pár cviků. které mám cvičit, ale nepomáhá to zatím. Vyloženě nemám nikde potvrzené, že je to nebo není od páteře :nevim:

Zkus jít k nějakému masérovi, ať tě pořádně namasíruje a zjistí, jestli to nemáš zatuhlé. Já mívám hrozné zatuhlé boule a tak 2-3 masáže trvá, než úplně zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.12.20 11:41

@ŽofkaTofka a z toho mi může být i špatně? Jako ze zatuhlého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.12.20 11:45

@kaja555
Ano, ono tak trochu všechno souvisí se vším. Takže zkus tu masáž a zmiň se o tom problému, určitě bude vědět, kam sáhnout.

Držím palce, ať to brzy přestane bolet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.20 16:09

Já to měla od slinivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.12.20 17:00

@Luska a jak se to poznalo? Protože krev a ultrazvuk mám v pořádku. Nebo jak se to léčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.20 17:12

Průjem v krvi, moči i na ultrazvuku. Průjem zvracení. Tlačilo mě to do zad i vleže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.12.20 21:11

Sousedka mívala taky „divný pocit“ pod levým žebrem, někdy spíš zepředu, někdy i zezadu. Dvakrát si volala i rychlou, že má určitě infarkt. Neměla, ani nic jiného ji nenašli. Projevovala se ji tak plynatost. Od chvíle, kdy užívá léky proti plynatosti, je naprosto v pořádku. Tak jen jiný náhled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.12.20 00:26

Taky jsem si uzila s boleti v podzebri a presne jak pises i v zadech, take vsechny testy v norme, nekolikrat pohotovost a vzhledem k problemum s travenim meli tez podezreni na slinivku, coz se nastesti nepotvrdilo…na ortopedii na me take nic zasadniho nevideli a az rehabilitacni doktorka mi napsala cviceni s fyzioterapeutkou…odblokovala mi zebra a hrudni pater a ac vyrazne blokady necitila, ja citila prvni ulevu…nakonec pomohly uplne cviky od mojzisove, ktere jsem cvicila i doma… tak treba pomuze i tobe 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
23.12.20 09:39

@kaja555 Pokud je to od páteře, což je velmi pravděpodobné i když to na MR není vidět, ono to taky neodhalí každou menší blokádu, vysvětlím ti tady co s tím, co můžeš v klidu zkusit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí