Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Spojím dvě zdánlivě nesourodá témata - ženský orgasmus, kapelu Slipknot a dva filmy o lásce.
„Snuff“, obsahující melodický zpěv, akustické kytary a čisté tóny, je považována za „nejjemnější“ píseň skupiny Slipknot. Tato sentimentální balada byla napsána o rozvodu zpěváka Coreyho Taylora a zkoumá témata jako zlomené srdce a sebeláska (sebenenávist). Podle něj: „Nechci jmenovat, [ale] je to o někom, kdo mi hodně pomohl a já si myslel, že to cítí stejně jako já, a pak mě opravdu zklamala. Zároveň bylo dobře, že to udělala, protože to byl ten poslední impuls k tomu, abych přišel na to, kdo jsem. Text je dost výmluvný.“ Později v roce 2021 vzpomínal: „Byla to jedna z nejtežších porážek, jedno z nejhorších zklamání a zlomených srdcí, jaké jsem kdy zažil. Byla to jedna z těch věcí, kdy jste věděli, že nemáte být spolu. Jenže tam bylo něco, co bylo tak dobré, a když vám to bylo vytrženo, cítili jste se, jako byste měli v hrudníku díru. Mít to na paměti a muset tyto pocity odvrhnout bylo těžké.“
Tak mrkněte:
https://e.pcloud.link/publink/show?…
To poslouchám několikrát denně. Text i s překladem tady (ano, léto mé psychice zrovna neprospívá):
https://www.karaoketexty.cz/…/snuff-43945
@Catalina123 - beru tě za slovo
Slavím sice denne, ale zitra si dam tedy tuplovaně.
Kapelu neznám, a určitě zase zapomenu si ji večer pustit. Ja tedy teď mam tezke období, takže si srdceryvné písně vůbec asi odpustím. Rozložilo by mě to.
A dnes je mezinárodní den piva, jak mě upozornil manžel ve snaze alibisticky si obhájit konzumaci (dobře, dnes přivřu očko
) Plosky, díky za připomenutí zítřejšího slavnostního dne! Udělám maximum ![]()
@teroonka píše: Více
Dnes jsem nejlepší kamarádce poslat textovku:
Nezapomeň na zítřek!
Ona: Co je zítra?
Já: MDŽO
Ona: Aha
O pivu vím, to mi před hodinou říkala jiná kamarádka, která mi volala. Přišlo mi to vtipný. Škoda že dnes není kromě Mezinárodního dne piva i Mezinárodní den mužského orgasmu.
![]()
@Ploskutáček píše: Více
když to se u mužů (i u žen) vylučuje většinou.. ale teď mi to došlo: dnes slaví muži to pivo a zítra ženy, aby se ti jejich muži vykoupili.. ![]()
@teroonka
otázka, kolik těch žen je schopno dosáhnout toho orgasmu ![]()
Tys to pojal trošku depresivně
Já jsem doma oznámila, že je zítra tento speciální den a že očekávám, že se země zachvěje (mimochodem u nás to není tak jednoduchý, ale to teď nechci pitvat). Chlap chvíli hleděl s neurčitým výrazem a pak řekl, že který pablb to vymyslel, že to vychází na taková vedra
Ale když už jsi načal to hudební téma, tak jsem si vzpomněla, že bylo fajn, když se u toho spustila skladbička Enter Sandman, má to nějaký dobrý drive a rytmus ![]()
@Catalina123 píše: Více
Omlouvám se, že ve tvém manželstvím vytvářím napětí
![]()