Různé druhy lásky a MDŽO

12398
7.8.26 11:14

Různé druhy lásky a MDŽO

Spojím dvě zdánlivě nesourodá témata - ženský orgasmus, kapelu Slipknot a dva filmy o lásce.

1. Zítra je MDŽO (Mezinárodní Den ženského orgasmu), tak se podle toho zařiďte!
  2. Nejsem fanoušek Slipknot, ale živá verze písničky Snuff mě dostala. Já si navíc myslel, že to je sólová písnička Coreyho Taylora. Na to video kouká se mnou i 3,5letý synovec a překvapivě se vůbec nebojí, o tom kytaristovi v tý bílý masce říká, že vypadá jako rytíř :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„Snuff“, obsahující melodický zpěv, akustické kytary a čisté tóny, je považována za „nejjemnější“ píseň skupiny Slipknot. Tato sentimentální balada byla napsána o rozvodu zpěváka Coreyho Taylora a zkoumá témata jako zlomené srdce a sebeláska (sebenenávist). Podle něj: „Nechci jmenovat, [ale] je to o někom, kdo mi hodně pomohl a já si myslel, že to cítí stejně jako já, a pak mě opravdu zklamala. Zároveň bylo dobře, že to udělala, protože to byl ten poslední impuls k tomu, abych přišel na to, kdo jsem. Text je dost výmluvný.“ Později v roce 2021 vzpomínal: „Byla to jedna z nejtežších porážek, jedno z nejhorších zklamání a zlomených srdcí, jaké jsem kdy zažil. Byla to jedna z těch věcí, kdy jste věděli, že nemáte být spolu. Jenže tam bylo něco, co bylo tak dobré, a když vám to bylo vytrženo, cítili jste se, jako byste měli v hrudníku díru. Mít to na paměti a muset tyto pocity odvrhnout bylo těžké.“

Tak mrkněte:

https://e.pcloud.link/publink/show?…

To poslouchám několikrát denně. Text i s překladem tady (ano, léto mé psychice zrovna neprospívá):

https://www.karaoketexty.cz/…/snuff-43945

1. Dva horůrky o lásce - POSEDLOST a SOULM8TE. Speciálně druhý jmenovaný mě dostal a můžete si ho dát i v případě, že vás horory moc neberou, nejsou tam žádné extrémní brutalitky.

@Catalina123 - beru tě za slovo

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
7.8.26 12:50

Slavím sice denne, ale zitra si dam tedy tuplovaně.
Kapelu neznám, a určitě zase zapomenu si ji večer pustit. Ja tedy teď mam tezke období, takže si srdceryvné písně vůbec asi odpustím. Rozložilo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
7.8.26 14:22

A dnes je mezinárodní den piva, jak mě upozornil manžel ve snaze alibisticky si obhájit konzumaci (dobře, dnes přivřu očko :lol: ) Plosky, díky za připomenutí zítřejšího slavnostního dne! Udělám maximum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39900
7.8.26 14:53

@Ploskutáček
Zapálím svíčku a budu vzpomínat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12398
7.8.26 15:30
@teroonka píše: Více

Dnes jsem nejlepší kamarádce poslat textovku:

Nezapomeň na zítřek!
Ona: Co je zítra?
Já: MDŽO
Ona: Aha

O pivu vím, to mi před hodinou říkala jiná kamarádka, která mi volala. Přišlo mi to vtipný. Škoda že dnes není kromě Mezinárodního dne piva i Mezinárodní den mužského orgasmu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
7.8.26 17:14
@Ploskutáček píše: Více

když to se u mužů (i u žen) vylučuje většinou.. ale teď mi to došlo: dnes slaví muži to pivo a zítra ženy, aby se ti jejich muži vykoupili.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3619
7.8.26 18:16

@teroonka :lol: otázka, kolik těch žen je schopno dosáhnout toho orgasmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
7.8.26 19:54

Tys to pojal trošku depresivně 8) Já jsem doma oznámila, že je zítra tento speciální den a že očekávám, že se země zachvěje (mimochodem u nás to není tak jednoduchý, ale to teď nechci pitvat). Chlap chvíli hleděl s neurčitým výrazem a pak řekl, že který pablb to vymyslel, že to vychází na taková vedra :lol: Ale když už jsi načal to hudební téma, tak jsem si vzpomněla, že bylo fajn, když se u toho spustila skladbička Enter Sandman, má to nějaký dobrý drive a rytmus :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12398
8.8.26 15:59
@Catalina123 píše: Více

Omlouvám se, že ve tvém manželstvím vytvářím napětí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...