Růžový hlen 20.den cyklu

21
2.1.13 08:41

Růžový hlen 20.den cyklu

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s tím, že byste byly těhotné a týden před očekávanou MS měly narůžovělý hlen? Já už týden mám větší a citlivé prsa a od včera-20.den cyklu-mám narůžovělý hlen, ale ještě se neobjevila přímo krev. O mimi se snažíme přes 3 roky, takže tomu moc nevěřím, ale co když…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
2.1.13 09:30

@Silvuša Ja jsem to tak mela, kdyz se uhnizdovalo vajicko (u me nekdy taky nejak 23 den cyklu az). Zkus test (mamatest 10) tak za 4 - 6 dnů. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.1.13 09:46

Já mám ovulaci totiž dříve, asi od 9. dne cyklu…ale toho hlenu je docela dost a náznaky krve v něm jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
2.1.13 10:53

Mám aktuálně za sebou a to 25DC, ovu byla pravděpodobně až 18DC. Teď spožděná menstruace 11 dní, dnes na sonu nic, vysoká slíznice, píchnut agolutin na vyvolání. Dokonce se mi dělá mlezivo v prsou. Těhotenství to není, spíš rozhozenej cyklus, dle doktora. Do týdne to mám dostat, nebo hned volat jak na tom jsem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.1.13 12:40

Tak z toho nic nebylo…ještě ten 20.den jsem to dostala..strašně brzy, dostávám to kolem 26.dne…zvětšené prsa mi ale zůstaly a dnes, 17.den cyklu opět špiním, mám to celé nějak rozhozené, ach jo :-( V prosinci jsme byli v Praze na imunologii a zjistili mi sníženou buněčnou imunitu, tak mě čeká braní Prednisonu, nadšená z toho nejsem, tak doufám že pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí