Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s tím, že byste byly těhotné a týden před očekávanou MS měly narůžovělý hlen? Já už týden mám větší a citlivé prsa a od včera-20.den cyklu-mám narůžovělý hlen, ale ještě se neobjevila přímo krev. O mimi se snažíme přes 3 roky, takže tomu moc nevěřím, ale co když…
@Silvuša Ja jsem to tak mela, kdyz se uhnizdovalo vajicko (u me nekdy taky nejak 23 den cyklu az). Zkus test (mamatest 10) tak za 4 - 6 dnů. Drzim palce.
Já mám ovulaci totiž dříve, asi od 9. dne cyklu…ale toho hlenu je docela dost a náznaky krve v něm jsou…
Mám aktuálně za sebou a to 25DC, ovu byla pravděpodobně až 18DC. Teď spožděná menstruace 11 dní, dnes na sonu nic, vysoká slíznice, píchnut agolutin na vyvolání. Dokonce se mi dělá mlezivo v prsou. Těhotenství to není, spíš rozhozenej cyklus, dle doktora. Do týdne to mám dostat, nebo hned volat jak na tom jsem. ![]()
Tak z toho nic nebylo…ještě ten 20.den jsem to dostala..strašně brzy, dostávám to kolem 26.dne…zvětšené prsa mi ale zůstaly a dnes, 17.den cyklu opět špiním, mám to celé nějak rozhozené, ach jo
V prosinci jsme byli v Praze na imunologii a zjistili mi sníženou buněčnou imunitu, tak mě čeká braní Prednisonu, nadšená z toho nejsem, tak doufám že pomůže.