RWE za dveřma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
24.4.13 17:42

@Gina108 jo, hlavně mi furt tvrdil, kolik dostanu na malou příspěvky na brýle, rovnátka apod. a že i když to teď nepotřebuje, tak možná bude a nikdo se nemá líp jak vojáci, ale on mě přece nechce přemlouvat, jemu je to jedno, lidi mu ruce utrhají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.4.13 13:31
@janica252 píše:
@Gina108 jo, hlavně mi furt tvrdil, kolik dostanu na malou příspěvky na brýle, rovnátka apod. a že i když to teď nepotřebuje, tak možná bude a nikdo se nemá líp jak vojáci, ale on mě přece nechce přemlouvat, jemu je to jedno, lidi mu ruce utrhají :D

Jen aby mu ty lidi pak nechtěli utrhnout úplně něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
15.7.13 14:04
@verunka.migmig píše:
Nemáte někdo zkušenost s RWE? V zimě u nás zazvonili z BOhemia Energy ty jsme ale hnali a ted zase RWE. Jde o změnu dodavatele, kterému mám platit zálohy. Je to stejné svinstvo nebo je to v pořádku? Děkuji za názory

Nejde jen o to, komu budete platit zálohy, ale s kým budete mít smlouvu o sdružených dodávkách plynu. Zálohy totiž budete platit obchodníkovi, se kterým máte smlouvu.

Čili kdo bude vaším dodavatelem plynu, podle jakého ceníku, obchodních a smluvních podmínek.

Hloupost je především podepisovat to podomnímu dealerovi.

Vyberte si sama (například srovnáním cen podle některé srovnávací kalkulačky, na Internetu je jich spoustra), přeštěte si smluvní a obchodní podmínky a pak se rozhodněte.

Smlouvu uzavírejte zásadně na dobu neurčitou! Podomní prodejci nabízejí zpravidla smlouvu na dobu určitou s uvázáním na několik let - kvůli provizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný