Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Gina108 jo, hlavně mi furt tvrdil, kolik dostanu na malou příspěvky na brýle, rovnátka apod. a že i když to teď nepotřebuje, tak možná bude a nikdo se nemá líp jak vojáci, ale on mě přece nechce přemlouvat, jemu je to jedno, lidi mu ruce utrhají ![]()
@janica252 píše:
@Gina108 jo, hlavně mi furt tvrdil, kolik dostanu na malou příspěvky na brýle, rovnátka apod. a že i když to teď nepotřebuje, tak možná bude a nikdo se nemá líp jak vojáci, ale on mě přece nechce přemlouvat, jemu je to jedno, lidi mu ruce utrhají
Jen aby mu ty lidi pak nechtěli utrhnout úplně něco jiného ![]()
@verunka.migmig píše:
Nemáte někdo zkušenost s RWE? V zimě u nás zazvonili z BOhemia Energy ty jsme ale hnali a ted zase RWE. Jde o změnu dodavatele, kterému mám platit zálohy. Je to stejné svinstvo nebo je to v pořádku? Děkuji za názory
Nejde jen o to, komu budete platit zálohy, ale s kým budete mít smlouvu o sdružených dodávkách plynu. Zálohy totiž budete platit obchodníkovi, se kterým máte smlouvu.
Čili kdo bude vaším dodavatelem plynu, podle jakého ceníku, obchodních a smluvních podmínek.
Hloupost je především podepisovat to podomnímu dealerovi.
Vyberte si sama (například srovnáním cen podle některé srovnávací kalkulačky, na Internetu je jich spoustra), přeštěte si smluvní a obchodní podmínky a pak se rozhodněte.
Smlouvu uzavírejte zásadně na dobu neurčitou! Podomní prodejci nabízejí zpravidla smlouvu na dobu určitou s uvázáním na několik let - kvůli provizi.