RWE za dveřma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
24.4.13 14:42

Trochu OT, ale u nás nedávno zvonili kdosi prý z vojenské pojišťovny a že se k nim mám přidat a cosi kdesi, že si opíšou průkazku pojištěnce a v listopadu mi přijde, jestli mě berou… tak jsem si klepala na čelo, že průkazku jim určitě nedám… a když jsem říkala, že mezi dveřma ani náhodou, že si to musím rozmyslet v klidu a sama si zjistit informace, tak to prý nejde a jestli nechci ušetřit a furt se vtíral i když tvrdil, jak jemu je to jedno, ale já jsem hloupá :D fakt mě pobavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 14:42

Už sem mu volala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 14:43

Radši zůstanu tam kde jsem, u Čezu a mám klid než se strachovat co jsem vymamlasila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.4.13 14:45

@verunka.migmig RWE je u nás nasáčkováno pravidelně každý měsíc :zed: Pokaždé přijdou jiní 2 podomní obchodníci a teda nepříjemní až to bolí :zed: Nezbývá nic, než je odpálkovat hned mezi dveřma, ideálně rovnou v bzučáku a vůbec je nepustit do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
24.4.13 14:47

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.4.13 14:48
@tamata píše:
Nebo si zavolej do RWE, jestli tam mají něco takovýho evidováno a ať ti řeknou konkrétněji, cože jsi to vlastně podepsala :palec:

Přesně, mě se totiž nezdá, že by to opravdu byli lidi z RWE.. :think:

Když jsem dělala na těch verifikacích, tak si spousta lidí myslela, že jsme z ČEZu, ale bylo to tak, že se naši prodejci ptali stylem: Jste ještě u ČEZU? a firmu ze které byli doopravdy nepředstavili.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.13 14:52

RWE zas nejsou takový kurwy jako Bohemia Energy, třeba se mi líbí jejich systém, že je poměrně přehledný, ale nejlevnější nejsou. Ale jak už někdo psal - pokud chceš změnit dodavatele, dojdi si na pobočku, doma ti může zazvonit fakt podvodník. Preventivně vyfakovat každýho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.13 14:56
@janica252 píše:
Trochu OT, ale u nás nedávno zvonili kdosi prý z vojenské pojišťovny a že se k nim mám přidat a cosi kdesi, že si opíšou průkazku pojištěnce a v listopadu mi přijde, jestli mě berou… tak jsem si klepala na čelo, že průkazku jim určitě nedám… a když jsem říkala, že mezi dveřma ani náhodou, že si to musím rozmyslet v klidu a sama si zjistit informace, tak to prý nejde a jestli nechci ušetřit a furt se vtíral i když tvrdil, jak jemu je to jedno, ale já jsem hloupá :D fakt mě pobavil…

Hehe, to jsou ale kurwy. Jakmile někdo začne tvrdit, jak jenom dneska poslední šance a již nikdy víc, tak ihned čuju nějakou levárnu. Heernajs, já se takhle nebavím, u nás votravujou jen podomní prodejci brambor, medu a cibule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.4.13 14:58
@Gina108 píše:
Hehe, to jsou ale kurwy. Jakmile někdo začne tvrdit, jak jenom dneska poslední šance a již nikdy víc, tak ihned čuju nějakou levárnu. Heernajs, já se takhle nebavím, u nás votravujou jen podomní prodejci brambor, medu a cibule :mrgreen:

Fakt? 8o Jé, hele pošli je k nám. Brambory bych potřebovala, tak 50kg a bydlím ve třetím patře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
24.4.13 14:59

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.4.13 15:01
@tamata píše:
Tak to bych si taky prvně něco koupila 8o To je super nemuset to tahat z krámu :palec:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 15:02

Noooo…brambory by mi taky mohli dovézt :-D No když sem mu volala že to chci zrusit ptal se proc? Rekla sem mu ze si to vyridime sami na pobocce, tak mi hned vpalil ze tam to trvá 3,5 mesíce. Tak tím tuplem sem mu neustoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
24.4.13 15:04

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 15:06

Ejhle, doufám že to fakt zruší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
24.4.13 15:44

Zrušit to musí, když jsi to podepsala dneska.
je zákon na ochranu spotřebitele, že pokud smlouvu nepodepisuješ přímo na pobočce, máš právo jí do 3 týdnů(teď si nejsem jistá tím do kdy)zrušit.
Jen by to chtělo si to potvrdit něčím písemně, že jsi žádala o zrušení. Pokud to bylo jen telefonicky mohou tvrdit, že jsi jim nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný