Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Trochu OT, ale u nás nedávno zvonili kdosi prý z vojenské pojišťovny a že se k nim mám přidat a cosi kdesi, že si opíšou průkazku pojištěnce a v listopadu mi přijde, jestli mě berou… tak jsem si klepala na čelo, že průkazku jim určitě nedám… a když jsem říkala, že mezi dveřma ani náhodou, že si to musím rozmyslet v klidu a sama si zjistit informace, tak to prý nejde a jestli nechci ušetřit a furt se vtíral i když tvrdil, jak jemu je to jedno, ale já jsem hloupá
fakt mě pobavil…
Radši zůstanu tam kde jsem, u Čezu a mám klid než se strachovat co jsem vymamlasila ![]()
@verunka.migmig RWE je u nás nasáčkováno pravidelně každý měsíc
Pokaždé přijdou jiní 2 podomní obchodníci a teda nepříjemní až to bolí
Nezbývá nic, než je odpálkovat hned mezi dveřma, ideálně rovnou v bzučáku a vůbec je nepustit do domu.
@tamata píše:
Nebo si zavolej do RWE, jestli tam mají něco takovýho evidováno a ať ti řeknou konkrétněji, cože jsi to vlastně podepsala
Přesně, mě se totiž nezdá, že by to opravdu byli lidi z RWE.. ![]()
Když jsem dělala na těch verifikacích, tak si spousta lidí myslela, že jsme z ČEZu, ale bylo to tak, že se naši prodejci ptali stylem: Jste ještě u ČEZU? a firmu ze které byli doopravdy nepředstavili.. ![]()
RWE zas nejsou takový kurwy jako Bohemia Energy, třeba se mi líbí jejich systém, že je poměrně přehledný, ale nejlevnější nejsou. Ale jak už někdo psal - pokud chceš změnit dodavatele, dojdi si na pobočku, doma ti může zazvonit fakt podvodník. Preventivně vyfakovat každýho ![]()
@janica252 píše:
Trochu OT, ale u nás nedávno zvonili kdosi prý z vojenské pojišťovny a že se k nim mám přidat a cosi kdesi, že si opíšou průkazku pojištěnce a v listopadu mi přijde, jestli mě berou… tak jsem si klepala na čelo, že průkazku jim určitě nedám… a když jsem říkala, že mezi dveřma ani náhodou, že si to musím rozmyslet v klidu a sama si zjistit informace, tak to prý nejde a jestli nechci ušetřit a furt se vtíral i když tvrdil, jak jemu je to jedno, ale já jsem hloupáfakt mě pobavil…
Hehe, to jsou ale kurwy. Jakmile někdo začne tvrdit, jak jenom dneska poslední šance a již nikdy víc, tak ihned čuju nějakou levárnu. Heernajs, já se takhle nebavím, u nás votravujou jen podomní prodejci brambor, medu a cibule ![]()
@Gina108 píše:
Hehe, to jsou ale kurwy. Jakmile někdo začne tvrdit, jak jenom dneska poslední šance a již nikdy víc, tak ihned čuju nějakou levárnu. Heernajs, já se takhle nebavím, u nás votravujou jen podomní prodejci brambor, medu a cibule
Fakt?
Jé, hele pošli je k nám. Brambory bych potřebovala, tak 50kg a bydlím ve třetím patře ![]()
@tamata píše:
Tak to bych si taky prvně něco koupilaTo je super nemuset to tahat z krámu
Noooo…brambory by mi taky mohli dovézt
No když sem mu volala že to chci zrusit ptal se proc? Rekla sem mu ze si to vyridime sami na pobocce, tak mi hned vpalil ze tam to trvá 3,5 mesíce. Tak tím tuplem sem mu neustoupila ![]()
Zrušit to musí, když jsi to podepsala dneska.
je zákon na ochranu spotřebitele, že pokud smlouvu nepodepisuješ přímo na pobočce, máš právo jí do 3 týdnů(teď si nejsem jistá tím do kdy)zrušit.
Jen by to chtělo si to potvrdit něčím písemně, že jsi žádala o zrušení. Pokud to bylo jen telefonicky mohou tvrdit, že jsi jim nevolala.