Rybářská povolenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
3.3.20 12:27

@Lucie1903 A jo, zakladatelka :mrgreen: Lopatku máme, jenže už nestačí… Je to pořád něco. Letošní investice ale končí :cert: Aktuálně obdivuje naviják, no na cenu se mně neptej… Jsem mu dala lepáka, ať se kouká uklidnit :jazyk: Dělám si srandu, lepáka nedostal. Mě ryby taky vůbec nebraly… Manžel má děsnou snahu mě do toho namotivovat a už mi vybírá pruty. Jsem mu řekla, že chci jedině růžovej a naivně jsem si myslela, že se takový nedělají :roll: Ale jo, koníček je to pěknej. Vodu miluju, takže se mi skvěle relaxuje, teda do tý doby, než se začne rozčilovat, že se mu zamotal vlasec :mrgreen: Dcera už má taky svůj proutek - jasně, nestačil ten z hračkářství :cert: Dítě je na čertstvým vzduchu, tak co víc si přát… Škoda, že nebydlíš blíž. Parťák na ryby chybí. Občas by jsme společnost uvítali. Kdo má pořád poslouchat ty novinky na trhu a bůh ví co ještě všechno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.3.20 12:55

@jasatko Noo radši se ani neptám, ten bude stát jako malý ojetý auto ne? :mrgreen: To mě do toho kdysi uvrtal taťka a když začalo pršet a my chytili 7 kaprů snad během 20 minut, tak to byl adrenalin :dance: Občas byly i krušné chvíle, když mně bylo tak 11 a taťka mě přihlásil do rybářských závodů. Po dloooouhé době mi zabrala ryba, ale vlasec se překřížil s klukem odvedle a jeho tatík mi do toho silonu začal hrabat a ryba povolila.. Tak to jsem teda brečela ještě dlouho :,( To samé když mi koupili pstruhovou povolenku a já chytila malilinké miminko pstruha - tehdy byly ještě trojháčky a nešlo mi to z té pusinky vytáhnout, tak jsem čopěla v té vodě a řvala jak tur, že mu zlomím pusinku :mrgreen:
Tak snad váš prcek na tom bude líp :mrgreen:
A jak píšeš o tom proutku pro malou, tak kdysi s náma byla ségra tehdy měla snad 3 roky a chtěla taky chytat, tak jsme ji dali na větvičku šňůrku a na to přivázali plastovou rybičku-hračku. Ona si to máčela v té vodě a přišel porybný, prej že jako jestli má ségra rybářský průkaz - myslel to zcela vážně 8o Tak jsme mu ukázali, že tam má tu plastovou rybičku, no tvářil se jak měsíček na hnoji. :roll:
To se musím podívat na růžový prut, aspoň bys byla originální a jen tak by ti ho nikdo nešlohl :mrgreen: To by to musel být nějaký Průša :D – A s tím že investice končí, to znám :mrgreen: jako vtípek dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.3.20 16:25

@Lucie1903 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tahání ryby adrenalin rozhodně je, ale než ten záběr přijde :pocitac: Jednou jsme čekali celý víkend a ani prd. Ještě že si sebou vozím gril :P Dcerka chodí s manželem na okounky a pak je pouští zpátky, nebo si je přinese domů do jezírka. Zatím se to obešlo bez pláče :D
Mám trochu strach, že je manžel schopný mi tu výbavu pořídit celou v růžovém 8o Si říkám, jak to dělají rodiny, které mají dvě až tři děti, to musí být teprve investička :roll: My budeme rádi, když do toho bivaku dáme tři lehátka a naše věci. Díky tomu všemu musíme koupit ještě rakev na auto, protože s touhle výbavou už se do auta nenaskládáme… No a to jsem chtěla letos k moři. Budu mít rybník a ne moře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.3.20 12:03

@jasatko Tak ono kdoví jak to bude v létě skrz tu paniku všude :zed: Myslím, že budeme ještě rádi za rybník :mrgreen: Když s sebou bereš gril, tak se možná nějaká hladová parta rybářů chytí na kus ugrilovaného fláku masa :palec: No moc bych s tou růžovou neprovokovala, Vánoce jsou sice zadlouho…ale i tak :D Nakonec prcek rozjede bussines s okounkama a koupíte si jachtu :dance: Kolikrát si taky říkám, kde na to ti lidi berou prachy :nevim:
Joooo a bacha ať někdy manžela nepošleš pro vložky: (trochu delší ale dobrej :lol: )
Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře:
"Tak kolik jste dnes udělal obchodů?“
"Jeden, šéfe.“
"Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?“
"Tři sta osmdesát tisíc dolarů.“ Šéfovi došla řeč. „Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?“
"No, jako první jsem prodal malinký háček na ryby…“
"Háček na ryby? Za tři sta osmdesát tisíc?“
"… pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty – malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs…“
"A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?“
"Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhl, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby…“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.3.20 19:27

@Lucie1903 Ty kráso, ten je dobrej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jo, kde na to berou… Ty náhodou nevíš? Vymyslet dneska dobrej byznys je pořádnej vořech :cert: Ale až já na to přijdu, tak bude i ta jachta :jazyk: No máš recht, všude samej moribundus :cert: Za ten rybník budeme možná fakt vděčný. Vy máte nějaký děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.20 11:10

@jasatko No to je to, chtělo by to na něco kápnout. Třeba nás někdy osvítí a dostaneme super nápad na kšeft a pak už jen jachta, kaviár :mrgreen: Ještě nemáme, teď jsme spíše ve fázi kdy řešíme bydlení, tak uvidíme časem :D A až budou, tak u nás určitě zvítězí motorky. :roll: Už se nemůžu dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.3.20 18:22

@Lucie1903 Já bych se i bez toho kaviáru obešla :mrgreen: Ale jachtička by se šikla :P Dneska mám vsazeno, tak doufám, že ten jackpot vyberu, jinak :pocitac: Motorkáře v rodině ti nezávidím…

By mě zajímalo, co si z toho zakladatelka nakonec vzala :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.3.20 09:10

@jasatko No asi jsme ji moc nepomohly :mrgreen: Co ten jackpot? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.3.20 15:58

@Lucie1903 Bohužel… Ani prd… :pocitac: Chtělo by to lepší nápad, než čekat na správný čísla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný