Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, je možné aby moje malá měla po podání rybího oleje průjem nebo má jen střevní chřipku? Donesla jsem rybí olej odlitý z lékárny, dala jsem jí půl kávové lžičky v poledne a teď večer má průjem. ![]()
No tak prujem z oleje (at uz rybiho ci jineho) mit urcite muze. A kolik ma roku? Proc ji ten olejdavas?
@elchirk píše:
No tak prujem z oleje (at uz rybiho ci jineho) mit urcite muze. A kolik ma roku? Proc ji ten olejdavas?
má 2,5r a olej ji dávám kvůli atopickému ekzému-doporučila nám to mudr.
Aha, to jsem neslysela, syn ma taky atopak, ale je o rok mladsi, zkusim se na to nasi dr. take zeptat.
Napada me, zda by to nebylo lepsi zamichat do nejakeho jidla, to by ji nemuselo tak prohnat.
Mela ten prujem i dnes? Tak snad vam to na ten ekzem pomuze a prujem uz nebude ![]()
@elchirk píše:
Aha, to jsem neslysela, syn ma taky atopak, ale je o rok mladsi, zkusim se na to nasi dr. take zeptat.
Napada me, zda by to nebylo lepsi zamichat do nejakeho jidla, to by ji nemuselo tak prohnat.
Mela ten prujem i dnes? Tak snad vam to na ten ekzem pomuze a prujem uz nebude
No dnes jsem ji ho nedala. Ale včera když jsem jí ho dávala, tak to zajedla půlku rohlíkem..tak jsem myslela, že by to mohlo být ok.. Zkus se na to zeptat své doktorky-nám řekla, že rybí tuk má několik vitamínů, které by mohly pomoct atopickému ekzému-že některým maminkám dost pomáhá. ![]()
Dekuji za radu, urcite se dr. zeptam.
Tobe a tve dcerce preji, at rybi tuk pomuze a at uz nema prujmy ![]()