Rybí olej a průjem

775
2.2.13 21:54

Rybí olej a průjem

Holky, je možné aby moje malá měla po podání rybího oleje průjem nebo má jen střevní chřipku? Donesla jsem rybí olej odlitý z lékárny, dala jsem jí půl kávové lžičky v poledne a teď večer má průjem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
2.2.13 23:20

No tak prujem z oleje (at uz rybiho ci jineho) mit urcite muze. A kolik ma roku? Proc ji ten olejdavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.2.13 10:25
@elchirk píše:
No tak prujem z oleje (at uz rybiho ci jineho) mit urcite muze. A kolik ma roku? Proc ji ten olejdavas?

má 2,5r a olej ji dávám kvůli atopickému ekzému-doporučila nám to mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
3.2.13 15:29

Aha, to jsem neslysela, syn ma taky atopak, ale je o rok mladsi, zkusim se na to nasi dr. take zeptat.
Napada me, zda by to nebylo lepsi zamichat do nejakeho jidla, to by ji nemuselo tak prohnat.
Mela ten prujem i dnes? Tak snad vam to na ten ekzem pomuze a prujem uz nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.2.13 18:24
@elchirk píše:
Aha, to jsem neslysela, syn ma taky atopak, ale je o rok mladsi, zkusim se na to nasi dr. take zeptat.
Napada me, zda by to nebylo lepsi zamichat do nejakeho jidla, to by ji nemuselo tak prohnat.
Mela ten prujem i dnes? Tak snad vam to na ten ekzem pomuze a prujem uz nebude :hug:

No dnes jsem ji ho nedala. Ale včera když jsem jí ho dávala, tak to zajedla půlku rohlíkem..tak jsem myslela, že by to mohlo být ok.. Zkus se na to zeptat své doktorky-nám řekla, že rybí tuk má několik vitamínů, které by mohly pomoct atopickému ekzému-že některým maminkám dost pomáhá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
4.2.13 21:23

Dekuji za radu, urcite se dr. zeptam.
Tobe a tve dcerce preji, at rybi tuk pomuze a at uz nema prujmy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...