Rybí tuk pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
9.3.14 20:15

Rybí tuk pro miminko

Ahoj, prosím o radu. Chtěla bych tříměsíční dceři dávat rybí tuk, ale všechny výrobky co jsem procházela na internetu jsou až od 3 let. Jediné co jsem našla, že se může již od šesti měsíců je rybí olej Omega-3 HP natural Baby od firmy NutraVita. Máte s tím někdo zkušenosti? Dáváte někdo již miminkům rybí olej a pokud ano tak jaký? Děkuji moc za reakce. :kytka:

Příspěvek upraven 09.03.14 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
9.3.14 20:20

@LauJak
A proc ti chces davat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.3.14 20:26

Nejsou omega 3 i v UM? Ale taky nechápu, proč bys měla u tak malého mimča dávat něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.3.14 20:31

Pediatr mně to doporučil, že už nekojím.. Ale nedoporučil mně konkrétní výrobek a v lékárně na mě koukali taky jako kdybych spadla z Marsu. Já dávám Bebu H. A. 1, ta obsahuje DHA a pediatr ví jakou umělou výživu ji dávám. Tak teď nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.3.14 20:44

@LauJak
Tak nech Ti doporuci nieco konkretne..to som este nepocula davat rybi tuk u tak maleho mimca a v tejto dobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.3.14 20:49

@miisenka
To já taky ne a ani jsem neslyšela, že by to někomu bylo doporučeno. Navíc dcera je absolutně zdravá, jenom jsem přišla o mléko a tohle byla pediatra reakce. Konkrétní výrobek mně nedoporučil, prý se mám zeptat v lékárně. A potom jsem na netu našla ten produkt rybího oleje Omega 3-HP natural baby od šesti měsíců, takže to možné je, ale nechci zbytečně experimentovat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.3.14 20:52

@LauJak
Tak a dovod preco to mas uzivat Ti povedal aky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.3.14 20:55

@miisenka
Bohužel žádný. Ale zmínil to když jsme řešili, že už nekojím a nejde mně už ani trochu udržet laktace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.3.14 21:03

@LauJak
Tak prepac, ale toto keby mi povedal pediater iba tak medzi recov a neudal dovod, preco by som mimcu mala cokolvek davat, tak by som si ten dovod chcela vediet alebo by som to neriesila a nic nedavala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.3.14 21:12

@miisenka
Myslím, že to bylo kvůli tomu kojení, jiný důvod a problém jsme nikdy neřešili. Však já taky malé nic nedávám, ale hledám info kde se dá. A pokud se nedozvím, že je to na 100% bezpečné, tak ji nic dávat určitě nebudu. A pediatra se příště zeptám, ale minule měl náladu na tečku tak uvidím jak se vyspí na příští kontrolu. Minule jsem neměla odvahu se na nic zeptat. Ale já omega 3 jím kvůli vysokému cholesterolu (máme to v rodině úplně všichni a velmi časté onemocnění srdce, jíme na doporučení lékařů), takže pokud by to bylo bezpečné a potvrdí se mně naprostá nezávadnost pro tak malé mimčo, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.3.14 21:18

@LauJak
Jasne, to chapem..ale mna len zaujima, preco by to mimco malo uzivat..ci je v tom nejaka prospesnost- z dovodu akehokolvek..v tejto dobe ked je vela deti na UM by i na tom rybom tuku malo byt tych deti dost.. :nevim:
Obdivujem Ta, ze mas s pediatrom trpezlivost..ja by som to nedala, keby komunikoval podla nalady.. :hug:
Uvidis, ci sa niekto ozve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.3.14 21:35

Rybí tuk jsme dávali, když měl problém se vykakat  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
9.3.14 22:35

A dáváš Vigantol? My třeba nedáváme, takže místo něho dávám malé olej z tresčích jater Blue Ice. Začali jsme tak v 5 měsících myslím. Je to vlastně náhrada vit. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.3.14 09:41

@Turante Jj, Vigantol dávám, ten mně pediatr předepsal ihned na první prohlídce po návratu z porodnice. Takže stejně pokud bych dávala rybí olej, tak bych měla vynechat Vigantol.
Prosím tě a kde ten olej Blue Ice kupuješ? Nenašla jsem ho nikde v lékárnách a obsah Omega 3 mají nějak divně napsaný, takže nevím jestli je lepší než Omega3-HP natural baby. A pediatr ti to schválil?

Děkuji všem za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.3.14 10:04

Dávala jsem synkovi i sobě od 2měsíců a kojila jsem ho skoro dva roky. Od pediatra jsem to měla schválené. Nechci tady psát, o co jde, aby to nebylo brané jako reklama. Kdyby to někoho zajímalo, ozvěte si do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková