Přemnožené kvasinky ve střevech

Anonymní
28.2.14 15:15

Přemnožené kvasinky ve střevech

Prosím o radu…vlivem stresu a následné doslova žraní všeho sladkého co naše skříňka obsahuje, se mi přemnožily kvasinky ve střevech a svědí mě konečník. Už 14 dní užívám 2× denně ty nejsilnější probiotika co v lékárně měli, 2× denně kapky z grepových jadérek…a dle „babských rad“ slupnu každý večer stroužek česneku. Trošku to povolilo ale ne úplně. Doktorka tvrdí že na to nic není…nemáte někdo radu?
Omlouvám se za anonym… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
28.2.14 15:19

Myslím, že místo všech možných přípravků z lékárny by bylo lepší si nasadit dietu vhodnou pro obnovení střevní mikroflóry, včetně kefíru nebo acidofilního mléka, lněnýho oleje a vyloučení „špatných potravin“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.2.14 15:19

Co neco na kvasinky? Canesten nebo neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.2.14 15:20

Asi bych začala dodržovat protikvasinkovou dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 15:22

Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry :nevim:

• Citovat
  • Upravit
206
28.2.14 15:25

No já myslím, že bez diety to nepůjde. Kvasinky se rychle množí a těžko se jich zbavuje, takže ideální je spojit léčbu zevnitř i zvenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.2.14 15:26

Posli mail do soukromych zprav, poradim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
28.2.14 15:26
@Anonymní píše:
Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry :nevim:

ale tak dieta neznamená, že budeš málo jíst, spíš že určitý věci jíst nebudeš a přidáš ty vyloženě léčivý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.2.14 15:31
@Allee píše:
ale tak dieta neznamená, že budeš málo jíst, spíš že určitý věci jíst nebudeš a přidáš ty vyloženě léčivý :palec:

Přesně tak. Sice to je omezující, ale hlad mít určitě nebudeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
28.2.14 15:32
@Anonymní píše:
Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry :nevim:

Nojo, to je pak těžký.. chceš jíst sacharidy- ok, ale pak počítej s tím, že je jedí i Tvoje kvasinky, bude jim u Tebe fajn a bude Tě svědit a bolet kdeco.. :nevim: :zed:

promiň, že jsem drsná, ale to je jak s hubnutím- pacientky než by držely dietu, tak si radši nechají svázat žaludky, nebo kupují kdejaký zázrak z lékárny.. místo toho, aby prostě přestaly „prasit“ a jedly jako lidi, když vidí, že to jejich tělu nedělá dobře. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.2.14 15:35

Bez omezení potravin, které kvasinky „krmí“ ti je jakákoliv mastička, prášek na nic. Ano určite probiotika, česnek a pod, ale HLAVNĚ vyřadit, sladké, bílé pečivo, atd.
posílám odkaz, dole je protikvasinková dieta:
 http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 15:39
@Kristl80 píše:
Posli mail do soukromych zprav, poradim :mavam:

Máš to tam. děkuju

• Citovat
  • Upravit
19609
28.2.14 16:08
@Anonymní píše:
Prosím o radu…vlivem stresu a následné doslova žraní všeho sladkého co naše skříňka obsahuje, se mi přemnožily kvasinky ve střevech a svědí mě konečník. Už 14 dní užívám 2× denně ty nejsilnější probiotika co v lékárně měli, 2× denně kapky z grepových jadérek…a dle „babských rad“ slupnu každý večer stroužek česneku. Trošku to povolilo ale ne úplně. Doktorka tvrdí že na to nic není…nemáte někdo radu?
Omlouvám se za anonym… :oops:

Mám zkušenost u syna. Nasadit tvrdou dietu a k tomu nějaké zásadotvorné minerály. Plus ta probiotika. Absolutně nekonzumovat nic sladkého a bílou mouku.

Jak říká jedna moje známá. Lidi by radši zdechli, než by změnili styl stravování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
28.2.14 16:10

Přestat jíst cukr a začít jíst zásadotvorné potraviny (zelenina).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 16:11

Děkuji všem za rady…musím s tím něco udělat :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat