Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Myslím, že místo všech možných přípravků z lékárny by bylo lepší si nasadit dietu vhodnou pro obnovení střevní mikroflóry, včetně kefíru nebo acidofilního mléka, lněnýho oleje a vyloučení „špatných potravin“
Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry ![]()
No já myslím, že bez diety to nepůjde. Kvasinky se rychle množí a těžko se jich zbavuje, takže ideální je spojit léčbu zevnitř i zvenku..
@Anonymní píše:
Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry
ale tak dieta neznamená, že budeš málo jíst, spíš že určitý věci jíst nebudeš a přidáš ty vyloženě léčivý ![]()
@Allee píše:
ale tak dieta neznamená, že budeš málo jíst, spíš že určitý věci jíst nebudeš a přidáš ty vyloženě léčivý
Přesně tak. Sice to je omezující, ale hlad mít určitě nebudeš ![]()
@Anonymní píše:
Když s dietama je to se mnou na čtýru…a Canesten jsem zkoušela a nic moc…kupodivu to trochu zmírnil gel z dubové kůry
Nojo, to je pak těžký.. chceš jíst sacharidy- ok, ale pak počítej s tím, že je jedí i Tvoje kvasinky, bude jim u Tebe fajn a bude Tě svědit a bolet kdeco..
![]()
promiň, že jsem drsná, ale to je jak s hubnutím- pacientky než by držely dietu, tak si radši nechají svázat žaludky, nebo kupují kdejaký zázrak z lékárny.. místo toho, aby prostě přestaly „prasit“ a jedly jako lidi, když vidí, že to jejich tělu nedělá dobře. ![]()
Bez omezení potravin, které kvasinky „krmí“ ti je jakákoliv mastička, prášek na nic. Ano určite probiotika, česnek a pod, ale HLAVNĚ vyřadit, sladké, bílé pečivo, atd.
posílám odkaz, dole je protikvasinková dieta:
http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/
@Kristl80 píše:
Posli mail do soukromych zprav, poradim
Máš to tam. děkuju
@Anonymní píše:
Prosím o radu…vlivem stresu a následné doslova žraní všeho sladkého co naše skříňka obsahuje, se mi přemnožily kvasinky ve střevech a svědí mě konečník. Už 14 dní užívám 2× denně ty nejsilnější probiotika co v lékárně měli, 2× denně kapky z grepových jadérek…a dle „babských rad“ slupnu každý večer stroužek česneku. Trošku to povolilo ale ne úplně. Doktorka tvrdí že na to nic není…nemáte někdo radu?
Omlouvám se za anonym…
Mám zkušenost u syna. Nasadit tvrdou dietu a k tomu nějaké zásadotvorné minerály. Plus ta probiotika. Absolutně nekonzumovat nic sladkého a bílou mouku.
Jak říká jedna moje známá. Lidi by radši zdechli, než by změnili styl stravování ![]()
Přestat jíst cukr a začít jíst zásadotvorné potraviny (zelenina).
Prosím o radu…vlivem stresu a následné doslova žraní všeho sladkého co naše skříňka obsahuje, se mi přemnožily kvasinky ve střevech a svědí mě konečník. Už 14 dní užívám 2× denně ty nejsilnější probiotika co v lékárně měli, 2× denně kapky z grepových jadérek…a dle „babských rad“ slupnu každý večer stroužek česneku. Trošku to povolilo ale ne úplně. Doktorka tvrdí že na to nic není…nemáte někdo radu?
Omlouvám se za anonym…