Rychlá jídla na dovolené

550
5.4.14 09:41

Rychlá jídla na dovolené

Ahoj, za měsíc a půl nás čeká dovolená v apartmánu bez stravy. Chci se zeptat, neznáte nějaké rychlé jednoduché recepty, u kterých není ptořeba moc nádobí? (předpokládám, že aparmán nebude moc vybaven). Nechci si zavařovat jídlo ani mrazit a rozhodně nechceme jíst instatní polívky a podobně. Chci tam vyloženě vařit, ale z co nejméně surovin (abysme nemuseli tahat celou kuchyn). Něco jsem našla, ale není to přesně to co bych potřebovala :(
Předem díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.4.14 09:43

Kus kus - jen namočíš a k tomu zeleninu, maso, vlastně cokoliv. Nejrychlejší jídlo na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
5.4.14 09:46

V zahraničí nebo v tuzemsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.4.14 09:46

Dělám lečo, vepřový v mrkvi, recepty do jednoho hrnce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.4.14 09:47

Špagety, sopak, záleží zda budeš MIT i troubu, tak můžeš upéct maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.4.14 09:48

Různé těstoviny, špagety, lunchmeat apod. Bramborovou kaši z pytlíku, jestli nevadí polotovary… Předpokládám, že tam budete mít možnost suroviny i nakoupit a všechno nepovezeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.14 09:50

V jednom hrnci uděláš třeba guláš, polévky, asi i různé omáčky, pokud je tam trouba, tak různě zapečené těstoviny, brambory atd.
Ale ještě bych popřemýšlela o tom zavařování, je to jednoduché a mohla bys na dovolené hodit nohy nahoru. Já loni a předloni vařila a můžu se na to vykašlat, jestli letos někam pojedeme, radši tomu dám pár dní doma, navařím guláš, upeču nějaké maso, udělám masovou směs na špagety, všechno zavařím a na dovolené uvařím tak maximálně přílohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.4.14 09:52

@Verca1989 když já se toho zavařování bojím, nejsem zas tak zkušená a nerada bych na dovolený zjistila, že půlku věcí musím vyhodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.4.14 09:53
@Pomka píše:
Různé těstoviny, špagety, lunchmeat apod. Bramborovou kaši z pytlíku, jestli nevadí polotovary… Předpokládám, že tam budete mít možnost suroviny i nakoupit a všechno nepovezeš…

Určitě všechno nepovezu, ale pojedeme cca 17 hodin, přijedeme ráno a tak chci mít něco s sebou, abych hned nemusela letět do supermarketu a shánět jídlo… máš třeba nějaký tip s čím udělat ty těstoviny? Nad tím jsem už taky přemýšlela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
5.4.14 09:55

Palačinky, těstoviny s rajčatovou nebo smetanovou omáčkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.4.14 10:18

@White_Queen já dělám těstoviny se smetanovou omáčkou např. Docela to zasytí, i když je pravda, že samotné těstoviny jsou takové lehčí. A nebo zapéct, jak se tu psalo, se salámem (masem), s vajíčkem… To si tam koupíš. Vezla bych i nějaké to lečo, párky v konzervě možná… Paštiky a nějaké pečivo, aby bylo na první den. Vzala bych i nějaké sušenky, to mi přijde zbytečný tam kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.4.14 10:19

Dobrá je taky směs „Špagetka“ v konzervě, tuším od Hamé, nejsem si jistá, ke špagetám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.14 10:25

@White_Queen chápu, taky jsem se bála a nemáš v okolí někoho, kdo s tím má zkušenost? Já se to učila sama a teď už v pohodě, zavařuju všechno a zatím dobrý, tak pokud se bojíš, jedině poprosit někoho kdo to umí, ať pomůže, fakt to za ten klid stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.4.14 11:51

@White_Queen A ty doma nevaříš? Já se tedy rychlá jídla snažím vařit i doma ;) Takže na dovolené bych vařila skoro stejně jako doma :mrgreen: Jinak nevím, do kolika hvězdičkového apartmánu jedete, ale my jezdíme do 4 a ta kuchyňka bývá vždycky vybavená dokonale. :nevim: I když já tedy na dovolené nevařím, to odmítám. Chodíme na jídlo do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
5.4.14 11:55
@krtek7489 píše:
@White_Queen A ty doma nevaříš? Já se tedy rychlá jídla snažím vařit i doma ;) Takže na dovolené bych vařila skoro stejně jako doma :mrgreen: Jinak nevím, do kolika hvězdičkového apartmánu jedete, ale my jezdíme do 4 a ta kuchyňka bývá vždycky vybavená dokonale. :nevim: I když já tedy na dovolené nevařím, to odmítám. Chodíme na jídlo do restaurace.

Taky tak, jedno teplé jídlo denně nám stačí, večer si dáme většinou pečivo s něčím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario