Rychlá pomoc při vytopení sousedů - máte doma elektrikáře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.11 11:32

Rychlá pomoc-máte doma elektrikáře?

Potřebuju rychle poradit.vytopila jsem sousedy :cry: :cry: :cry: ,vypadla hadice z pračky.Vytopila jsem ty po dnámi a jěště o patro níž :cry: :cry: Ty hned pod námi to mají nejhorší,zateklo jim to do vypínačů a vyhodilo jim to proud.

Máte doma někdo elektrikáře co se v takovém případě dělá?Stačí to vyschnout nebo bude potřeba opravář?? :-( :-(

Předem díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
19.2.11 11:40

vyschne to samo, zdi to vysajou, ale chce to vyhodit proud, kde to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.2.11 11:41

a pry odsoubovat krabice, at to rychleji schne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.11 11:46

jízvíková -děkuji,já jsem z toho celá špatná.Já jsem sama doma s prcekm,manžel je v práci(řval na mě jak na malou holku) a paní pod náma je taky sama doma.Tak to asi neodšroubuje.Jak dlouho to prosím bude vysychat?

• Citovat
  • Upravit
414
19.2.11 12:15

Ahoj, nás vytopili jednou sousedi nad náma, naštěstí to schytala jen naše koupelna a předsíň. Taky to vyhodilo proud a druhý den už dobré. To se stane. My po nich ani nechtěli zaplatit vymalování, stejně jsme to měli v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.11 17:18

Rézi- díky

Před chvílí jsem tam byla tak jim to jěště nejde,ale jenom co jsem odešla tak to byl nahodit 8-o Nebylo to brzo :?: :think: No já nevím,zda to nahodili.Mám se přijít zeptat dopoledne.Manžel mě asi zabije :cry: Ten sousedky manžel už nebyl tak příjemný jako jeho žena.Sama se z toho klepu jěště teď,samozřejmě jsem jim nabídla,že vymalování zaplatíme-mají vymalováno od léta :roll:

Když už se to se.. tak se to se.. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5453
19.2.11 17:53
Chudinko,úplně je mi tě líto.Tak naše vytopil jejich soused,ale tak strašně moc,že tohle se ti určitě nepovedlo :mrgreen: :mrgreen: .těm tekla voda v každý místnosti,už ani nevím jak dlouho byli bez elektriky,ale docela dlouho a to bylo ještě před vánocema :zed: :zed: .jenomže ten idiot byl tenkrát vožralej jak prase a napouštěl si vanu a usnul :cert: :cert: .vím,že je ti z toho na prd,ale bude to v pohodě,uvidíš :lol: . :mavam:
Anonymní píše:
Rézi- díky

Před chvílí jsem tam byla tak jim to jěště nejde,ale jenom co jsem odešla tak to byl nahodit 8-o Nebylo to brzo :?: :think: No já nevím,zda to nahodili.Mám se přijít zeptat dopoledne.Manžel mě asi zabije :cry: Ten sousedky manžel už nebyl tak příjemný jako jeho žena.Sama se z toho klepu jěště teď,samozřejmě jsem jim nabídla,že vymalování zaplatíme-mají vymalováno od léta :roll:

Když už se to se.. tak se to se.. :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.2.11 15:34

Tak co, jak to vypadá? Ještě mě napalo - máte pojištěný byt? a sousedi? v tom případě by šla škoda z pojistky.
Nás vytopili sousedi na náma během půl roku 3× :cert: :cert: :cert: poprvé jsem to přešla, podruhé už teda jsem řvala ale ještě jsem se celkem krotila ve výrazech,ovšem po třetím vytopení už to schytali na tvrdo. nechápu jak může někdo zapnout pračku a jít kamsi do … a přijít si za 3h a ještě když má hadici od pračky taky jenom tak hozenou do vany :roll: my kvůli nim museli bourat celé jádro, měli jsem z umakartu a pěkně se celé rozlezlo :nevim: Naštěstí my máme byt pojištěný,takže škodu nám pojišťovna proplatila,oni neměli tak nevím jestli to pak pojišťovna po nich chtěla nebo ne,to je mi celkem fuk. ještě že už se radši ostěhovali,ti noví si hned nechali napojit pračku rovnou na odpad,takže snad bude klid už.Jinak budu zralá na Bohnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.2.11 15:59

Voda v krabicích (pokud jim odšroubuješ víko) vyschne běžně do hodiny - předpokládm, že elektrokrabice jsou tak 20 centimetrů pod stropem, běžně se to tak dělá. V krabicích u podlahy to schne pomaleji… No a myslím za tři čtyři hodiny by nemělo být co k řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.2.11 16:24

Ještě mě tak napadá - bylo by fajn, kdyby se sousedům pod váma podíval do těch elektrokrabic a do vypínačů elektrikář, ale zvládnout by to měl každý průměrný člověk - oškrabat zoxidované drátky, očistit dosedací plochy šroubků ve svorkách a šroubky pečlivě dotáhnout. Pokud se dá od něčeho vyhořet, tak od uvolněného drátu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 17:34

Zakladatelka

Tak oni svítili už včera večer-spadl mi velký balvan ze srdce.No a to vymalování nevímzda budou chtít zapaltit nebo to uschne a nebude to vidět.Byly to dva pruhy od stropu k vypínačům :roll: Tak mě to mrzí :cry:

Manžel se se mnou nebaví jako bych za to mohla-ale to snad přejde :-?

Zítra jdu koupit lepší sifon a předěláme to.

Michaela23- byt pojištěný máme,ale myslím,že na tohle se pojistka nevztahuje :think: Kdyby jo tak platíme určitě vyšší částku

Juro-díky,snad to bude ok.On ten její manžel je šikovný tak snad si s tím nějak poradí

nejhorší je,že ON nás nemá v lásce.Prý nám prcek strašně dupe a mlátí věcma o zem (přitom je to normální dítě,žádný sígr to není.Máme skoro všude koberce)Takže si dovedete představit jak je mi z toho špatně :poblion:

• Citovat
  • Upravit
18305
20.2.11 17:37

Sousedské vzthay vyžadujou hlavně trpělivost. Taky jsem vyrostl v paneláku. Nad náma bydlelděsný pedant a jemu vadilo na nás to samé, co je u vás. Hlavně že každou neděli po obědě hrála jeho vnučka tři hodiny na klavír… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 18:07

Juro- když já nevím jak moc je to v paneláku slyšet.Jsem z rodinného domu a manžel taky.teď bydlíme v posledním patře.tak nevíme jak moc je to slyšet,když běží nebo mu něco spadne na zem.ale uvázat ho k židli taky nemůžu…

• Citovat
  • Upravit
7421
20.2.11 22:51

Zakladetelko, oni asi děti nemají, co?
Jen tak mimochodem, vyprávěla mi kdysi mamka, že před řadou let byly na návštěvě u sestřenice v paneláku a tam stačilo, aby malý přeběhl v obýváku kolem konferenčního stolku a hned se zedola ozvalo bušení…

K elektrice.
Taky jsme byli jednou vytopeni, voda nám kapala ze žárovky v lustru, ale měli jsme štěstí, jen jsme to nechali vyschnout a bylo to ok. Ještě jsme měli jeden flíček na zdi, ale ten po uschnutí nebyl vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.11 18:18

Zakladatelka

Jsem se tam před chvílí byla zeptat a jak jsem myslela,že svítí tak oni svítili lampičkama.Vypínače-velký světla jim nejdou.Na zítra mají objednanýho elektrikáře a prý z toho když to z apnou šlehají blesky.Už se fakt nemůžu dočkat až mi předloží účet. :cry: :cry:
Bojím se,že to budopou muset vysekat.Takový štěstí bay museli vyměnit jen celou krabičku mít určitě nebudu.

Nemáte někdo představu kolik to stojí? :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný