Rychlá pomoc při vytopení sousedů - máte doma elektrikáře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
21.2.11 23:29

Tak to je smůla.
Představu nemám, ale co vy a pojistka? Případně oni a pojistka domácnosti? Máte? Mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
23.2.11 14:11

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 16:53

Zakladatelka

Ahoj

Zatím nic nevím,oni tu jěště nebyli a bylo mi porazeno už tam nechodit.Byla jsem tam 2× se omluvit a zeptat se jak to vypadá.Teď čekám s čím přijdou,na elektriku tam včera měli nějakého známého.Podle mě to opravil,ale jistá si nejsem…Ono se stupačkama špatně poslouchá :lol: :lol:

Teď musíme čekat s ším přijdou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3394
25.2.11 07:58

Tak držím palce, ať to dopadne co nejlépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.17 09:06

Koupelna

Ahkj holky mala mi dneska spustila hadici ven pracka byla zapla asi 3 min jen se napoustela ale voda byla po cele koupelne :zed: mám koupelnu celou vykachličkovanou nevím jestli mam jit dolu za sousedama jestli se to nedosto k nim. Jednou se nam to stalo a nic tam nemely ale ted mam strach :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 10:00

Ochrana před vytopením sousedů

Zdravím, vidím, že příspěvek je už staršího data, ale kdyby sem náhodou zabrousil někdo podobně jako já. Hledala jsem možnosti, jak vytopení domácnosti předcházet - bydlíme v 6.patře…
Narazila jsem na super článek *** Jsou tam i tipy na pojištění, co dělat před odjezdem na dovolenou, jak může pomoci záplavové čidlo a tak. Doporučuju! :)

edit admin - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný