Rychlé recepty

čtverda
20.10.12 11:21

rychlé recepty

Maminy, co máte dvě a více dětí, jistě víte, že jak jsou děti brzy po sobě a jsou maličké, tak je těžko doma stihat. já to zatím zvládám, sice jsem neustále na nohou, mám rok a třičtvrtě holčičku, druhá má měsíc. ta starší šíleně aktivní, celý den jí musím hledat program, maličká neustále hladová, navíc prdíková, chlap věčně hladovej. napište mi prosím recepty, nebo nápady, jak rychle a co uvařit, pište všichni, at mám nějakou inspiraci.at to může i chlap i malá, děkuju vám za nápady. a hlavně, aby to šlo i zamrazit… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
20.10.12 11:40

Doufám, že mi to nesmáznou. Takhle vařím já https://www.facebook.com/…008440584512
Najeď si na alba a mrkni na recepty ;-). Popravdě celé se mi to tady nechce vypisovat. Myslím si, že vařím docela rychlá jídla. Nechce se mi stát hodiny u plotny a malý mi to ani moc nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
20.10.12 12:51

Já dám vařit 2 kuřecí stehna do mírně osolené vody… až je maso měkké, vyjmu ho, oberu a vývar si zatím schovám…Osmahnu na oleji cibulku, přidám pokrájené uvařené maso, červenou sladkou papriku(koření), trochu soli, zaliju tím vývarem a povařím cca 10 minut…potom přidám trochu mléka a zahustím…Dcera to miluje a manžel taky…Jde to zamrazit a není to vůbec drahé…A tolik času to taky nezabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí