Rychle snížení AMH?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.5.22 07:19

Rychle snížení AMH?

Ahoj holky, včera jsem měla telefonickou konzultaci s imunoložkou a řekla mi, že všechny hodnoty odběrů jsou úplně super akorát mi vyšly jedny hraniční protilátky a že mi pošle zprávu. Večer jsem si tu zprávu četla a úplně jsem se zděsila. V červnu 2020 jsem měla AMH 4,69 ng/mla teď mi vyšlo 1,73 ng/ml a už ho má ve zvyrazněných hodnotách, neměla jsem od té doby ani odběr vajíček, to se vážně může tak rychle snížit o tak strašně moc? :( jinak je mi skoro 34 a jsem po dvou IVF, ale co mě na tom děsí, že za rok a půl se mi to z takové super hodnoty tak strašně moc snížilo, děti zatím nemáme, znamená to, že už mám málo času? :( Máte s tím někdo zkušenost? Děkuju doktorka se o tom vůbec nezmínila a do caru jedu až v červnu, tak se budu do té doby asi stresovat :,( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68929
26.5.22 08:09

Ona je ta hodnota dost přeceňovaná. I těch 1,73 je furt úplně v pohodě. Já teda začínala na on dost nižších hodnotách, ale i tak mi to za první rok kleslo o třetinu, za další dokonce pětkrát (o 80 %!)… a když jsem si to za další dva roky zkontrolovala, tak to zase pětkrát STOUPLO. Když jsem se u dr. podivila, tak jen krčil rameny, že to tak odpovídá, co si o tom oni myslí. Čímž neříkám to podceňovat, stále bych se intenzivně snažila otěhotnět, ale vzhledem k tomu, že s tím stejně nic moc nenaděláš, tak bych to hodila za hlavu. Mimochodem, já nakonec otěhotněla tři roky poté, co mi naměřili hodnotu 0,16, čili desetkrát nižší, než máš ty. Na což se teda doktoři koukají jako na zázrak, ale prostě - umí to kolísat. Oběma směry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.22 08:13

Stát se to může. Máte problémy s početím, takže někde problém evidentně je. U žen často přichází takový sešup. Pořád jsi na tom, ale celkem dobře. Já měla ve tvých letech 0,9. Ivf se zadařilo a o pár let později s prakticky nulovým amh i přirozený početí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex