Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chci se zeptat byl nekdo na testu děložní sliznice v Repromedě? Test se jmenuje BeReady.Diky za odpovedi ![]()
Dobrý den, dnes mi byl nabídnutý - do pátku se mám rozmyslet. Mohla bych poprosit o zprávu, zda jste na konec byla? Popř o další zkušenosti?
Díky
![]()
@Simonaxx píše:
Dobrý den, dnes mi byl nabídnutý - do pátku se mám rozmyslet. Mohla bych poprosit o zprávu, zda jste na konec byla? Popř o další zkušenosti?Díky![]()
![]()
Já byla, při odběru sem si zažila své, ale to je individuální, mě odběr Bolel kvůli nízké sliznici, nicméně mi nepomohl embryo se nechytlo ani s tímto testem a bylo nám pak řečeno doktorem po neúspěchu, ze ani tento test neni stoprocentní, takže nevim. Ale kdyz sem pak konzultovali v jiném centru, tak mi řekli, ze sliznice podle testu je schopna embryo přijmout. Takze mě test uklidnil, ale nepomohl.Asi zalezi na Tobe jak se rozhodnes. Já bych do něj podruhé asi už nesla, mozna jen kvuli uklidnění, ale ne úspěchu, protoze nam ho nepřinesl, ale vzdy zalezi na vice faktorech no.
Moc děkuji za odpověď. Já jsem rozhodnutá na něj nejít - pak si ale říkám, abych si to nevyčítala. A je mě líto, že to neklaplo, budu držet pěsti, ať se to povede.
Tak on vlastne potvrdí okno transferu nebo se zjisti, ze je okno posunuté a zavádí se ve spatny den cyklu, me vyšlo vse perfektně a stejne se embryo nechytlo a to jsme jeste platili embryo glue, dělali uplne vse co nam bylo nabídnuto, peněz jako zelez a stejne mimco nemáme a uz ani žádný pokus, takze v lete nas ceka další pokus v jiném centru, tlačí nas vek, takze snad to uz tentokrat vyjde. Ted jsme si dali chvili pauzu se z toho vzpamatovat a v lete nanovo. Dekuji a take drzim palečky at se povede mimi 😊
O času mi ani nemluv, jsem ještě o dva roky starší
a embryo je jenom jedno - sice stoprocentní, ale i tak se bojím, aby vše klaplo.
A můžu se ještě zeptat, kdy Ti nabídli embryo glue? Mě ho nikdo nenabídl a do týdne by měl proběhnout transfer.
@Simonaxx zdravím, o to si musíte říct sama ještě před transferem, je třeba asi 24 hodin na přípravu teploty gelu a pak máčení embrya. My se rozhodli v ten den a to nešlo, prej se to musí hlásit dopředu
.
@Simonaxx není zač a držím palce, ať se přilepí a nepustí
, u nás to taky neříkali, bylo to v těch hromadách papírů co jsme podepisovali. Šanci to zvýší sice o pár procent prý, ale každé procento se počítá.