Nk buňky a cysta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.22 21:03

Nk buňky a cysta

Zdravím.. Máte někdo zkušenost s vyšší hodnotou NK buňek? Může to být způsobeno i zhnisanou cystou v pochvě? Mohlo by to mít nějakou souvislost nebo ani ne? S přítelem jsme byli na vyšetření ivf a tam mi bylo řečeno, že mám zvýšené NK buňky.. Doktor mi našel i cystu, která už byla v těle dlouho a byla celé zhnisaná (operativně odstraněna) mohlo by tohle mít nějakou souvislost s NK buňkami? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3702
20.5.22 21:55

Ja si nemyslim. A nk bunky se daji léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.5.22 19:28
@Anonymní píše:
Zdravím.. Máte někdo zkušenost s vyšší hodnotou NK buňek? Může to být způsobeno i zhnisanou cystou v pochvě? Mohlo by to mít nějakou souvislost nebo ani ne? S přítelem jsme byli na vyšetření ivf a tam mi bylo řečeno, že mám zvýšené NK buňky.. Doktor mi našel i cystu, která už byla v těle dlouho a byla celé zhnisaná (operativně odstraněna) mohlo by tohle mít nějakou souvislost s NK buňkami? Děkuji za odpověď

Mám zkušenosti.. bohaté..NK buňky v děloze nebo v krvi..z dělohy se dělá biopsie, odebere se tkáň a z ní se dělají testy..krev může vykázat zase nulu a přitom děloha může být plná no buněk..klidně napiš do zprávy co potřebuješ vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
22.5.22 20:44

@Skaiqy kdo ti udělá testy na nk bundy z delohy? Docela by me to zajimalo. Jsem evidovana u pani doktorky Malickove a nikdy jsem o tom neslyšela a zaručeně si myslím, že je to maximální profik. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
22.5.22 21:45
@suzka1 píše:
@Skaiqy kdo ti udělá testy na nk bundy z delohy? Docela by me to zajimalo. Jsem evidovana u pani doktorky Malickove a nikdy jsem o tom neslyšela a zaručeně si myslím, že je to maximální profik. Děkuji.

Ahoj, Maličkova mě poslala k Ulcove-Gallove..vím, že to ještě dělají ve Zlíně a možná i někde jinde ale za mých dob to byla právě UG nebo Zlín..

Maličkova je profík, věřím ji na 100%..ale sama biopsii nedela, nemá myslím na to atest či co..tak napsala žádanku k UG a šla jsem tam..mám to v deníčcich popsané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
23.5.22 06:17

@Skaiqy a jak věděla, že tě měla poslat na biopsii? Ja jsem po covid očkování zázrakem otěhotněla, nk bunky zase úplně šílene, tak jsem chodila na injekce asi kortokoidu a v 11tt jsem měla ZT, takže revizi. Když jsem jela na revizi, malickova mi právě poslala výsledky testů, že injekce zabrali a můžu to vysadit a imunitu mam ok. To bylo v unoru, pak šestinedělí po ZT a ted po 2 cyklech samozřejmě zase nic. Jinak jsem prej v poradku, az na nepravidelný cyklus. Ale je mi jasný, že pokud se zase nestane nějaký zázrak, tak už nikdy neotehotnim. Celkem by mě tahle biopsie fakt zajimala, ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.5.22 08:51
@suzka1 píše:
@Skaiqy a jak věděla, že tě měla poslat na biopsii? Ja jsem po covid očkování zázrakem otěhotněla, nk bunky zase úplně šílene, tak jsem chodila na injekce asi kortokoidu a v 11tt jsem měla ZT, takže revizi. Když jsem jela na revizi, malickova mi právě poslala výsledky testů, že injekce zabrali a můžu to vysadit a imunitu mam ok. To bylo v unoru, pak šestinedělí po ZT a ted po 2 cyklech samozřejmě zase nic. Jinak jsem prej v poradku, az na nepravidelný cyklus. Ale je mi jasný, že pokud se zase nestane nějaký zázrak, tak už nikdy neotehotnim. Celkem by mě tahle biopsie fakt zajimala, ze zvědavosti.

Googlila jsem, ptala jsem se lékařů, holek zde.. slovo dalo slovo a bylo to..plus, ono..přišlo mi divné, že bych měla mít tak silné PMS..které se nedalo fakt zvládat..od ovulace až do menstruace teploty, zimnice, nafouklá, prsa jak balón, deprese.. to prostě není normální..

ZT mě mrzí :( ale ono to jednou dopadne a budete mít mimco..u nás zabral covid..neměli jsme ho ale tak povedlo se no..

Nechala bych si udělat tu biopsii..krev jsem taky měla. ok ale s dělohou to ani nehlo..takže jiné léky a znova..a znova a znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí