Rychlé tloustnutí v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ellievanessqa
13.7.16 14:23

Asi bych se poradila s doktorem, ja teda pribrala 18kg ale za cele tehotenství a dost delalo asi i to že jsem mela rizikové tehu a hrozil mi předčasný porod tudíž sem mela nakazano ležet..jinak par dnu po porodu sem byla o 10 kg lehčí takže to že tu nekdo řekne že pribral jen 6 nebo neco podobnyho toho bych si nevsimala každý sme jiný

• Citovat
  • Upravit
4248
13.7.16 14:26

@Netopýr1 tak si to myslim asi blbe ja, ale tim ze jsem pribirala kilo a pul tydne tak jsem se o tom bavila s doktorem a ten mi na to rekl ze kdyz extremne nezeru, hejbu se a cukrovku mam vyloucenou tak se s tim mam smirit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
13.7.16 14:38

Ja zakladatelce verim, ze pribirani nemusi byt nutne jen zvysenou zravosti. Prvni tehu jsem mela narust vahy cca 30kg- nejedla jsem, silene jsem se hlidala, k veceri jen zelenina. V 7 mesici narust i 3kg tydne. Doktor rikal, ze jidlem bych se tak urcite nevykrmila, ale zadne vysetreni navic neudelal. Mala se narodila hubenoucka- mela priskrceny pupecnik. Druhe tehu naprosto odlisne. Jedla jsem normalne, hodne natekala, ale pribrala jsem klasickych 12kg. Mala byla velka a vetsina vahy byla prave zadrzena voda a z porodnice jsem odchazela o tech nabranych 12 kilo lehci. Nevim proc jsem tak moc pribirala, ale jsme si naprosto jista, ze jidlem to nebylo. Holt se telo asi zblaznilo a nezbyva nez to prijmout a pak s tim po porodu zabojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.7.16 14:42

Ahoj, tak já to mám podobně, u prvního syna v 21letech jsem přibrala přes 30kg, byla jsem nateklá, a spousty vody v těle, nepřežírala jsem se nic, prostě normálka, někdo to tak asi prostě má… v porodnici jsem nechala opravdu ty synovy 4kg a domů šla se solidní nadváhou. Shodila jsem to do roka a měla jsem potom snad ještě lepší postavu než před otěhotněním. Nyní po 5 letech jsem v 28.týdnu a už mám nahoře kolem 20kg, začínám pěkně natejkat, mění se mi i obličej, prostě vše. Bohužel někdo má jen bříško a někdo je nateklej celej :) snad se to zas po porodu shodí - hodně jde dolů kojením a lítáním kolem domácnosti, miminka a chození s kočárkem. Já už to nějak neřeším a do krámu radši chodím tam kde nepotkám nikoho známýho, nesnáším ty udivený reakce a věty typu : panebože to jsi ty, jsem tě vubec nepoznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.8.23 19:54
@Anonymní píše:
Ahoj… mám takový problém. Hrozně rychle přibírám v těhotenství, a už jsem z toho zoufalá :,( jsem 27tt a přibrala jsem už 23kg :roll: nemyslim že bych se nějak přejídala a vážně mě to trápí. Vím, že v těhu se má tloustnout, ale tohle je vážně extrém :roll:
Za posledních 14 dní to je už 5 kg nahoře…vždyt to neni ani možné :think:
Nevíte co dělat abych do porodu neměla + 40kg? Nějaká dieta, cvičení nebo jiná rada?

Ahoj. Pri prvnim jsem pribrala tak 50. Prvnich 6 mesicu se mi dalo jest jen kapie a okurky a zbytek cinske polivky. Nic si z toho nedelej. Pak jsem shodila vse do dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí