Rychlé tloustnutí v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.7.16 13:19

Rychlé tloustnutí

Ahoj… mám takový problém. Hrozně rychle přibírám v těhotenství, a už jsem z toho zoufalá :,( jsem 27tt a přibrala jsem už 23kg :roll: nemyslim že bych se nějak přejídala a vážně mě to trápí. Vím, že v těhu se má tloustnout, ale tohle je vážně extrém :roll:
Za posledních 14 dní to je už 5 kg nahoře…vždyt to neni ani možné :think:
Nevíte co dělat abych do porodu neměla + 40kg? Nějaká dieta, cvičení nebo jiná rada?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
13.7.16 13:23

A nejíš nějaké vitamíny?? Kamarádka tak přibrala po nich během chvilky 6kg pak je vysadila a přestala tolik nabírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.7.16 13:24

Tak nam schvalne napis co tak snis za den, jsem zvedava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.7.16 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj… mám takový problém. Hrozně rychle přibírám v těhotenství, a už jsem z toho zoufalá :,( jsem 27tt a přibrala jsem už 23kg :roll: nemyslim že bych se nějak přejídala a vážně mě to trápí. Vím, že v těhu se má tloustnout, ale tohle je vážně extrém :roll:
Nevíte co dělat abych do porodu neměla + 40kg? Nějaká dieta, cvičení nebo jiná rada?

Ahoj ja v druhym trimestru pribirala 1,5 kg tydne, taky mi to prislo sileny, a taky jsem si nijak neprejidala cukrovku jsem nemela. A nastesti ve 3 trimestru se to zastavilo a dokonce jsem i neco zhubla. Takze to nakonec bylo 16 kg. Jestli mas vyloucenou cukrovku tak drzim palce at se ti to taky zastavi.ja jsem ted 7 mesicu po porodu a vsechno mam dole a jeste dokonce o 10 kg min nez pred tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
13.7.16 13:41

Nezadrzujes vodu? Otoky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.7.16 13:45
@Anonymní píše:
Nevíte co dělat abych do porodu neměla + 40kg? Nějaká dieta, cvičení nebo jiná rada?

a co na to lékař?
konzultovalas to s ním?
jinak já neporadím, jen soucítím, také jsem hodně přibrala - 27 kilo u každého :nevim:
rok sem to dávala pak dolů přišlo mi že jsem přibírala i dýcháním..Dr říkal, že jsem zcela ok a že „někdo to tak holt má“ ale je to na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.7.16 13:48

Záleží akorát na tom, zda jsi jinak zdravotně OK. Je to k podivu, ale každé těhotenství je prostě jiné a nepředvídatelné. Narození dítěte je prostě vždycky zázrak.

Jinak nejvíc se asi fakt přibírá v začátku, pak by mělo jít nahoru jen vlastně hmotnost dítěte a věci jen čistě okolo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
13.7.16 13:53

Ahojky, já během těhotenství přibrala 29 kg. Jedla jsem velké množství a vše možné na co jsem měla chuť. Je fakt, že jsem jedla hodně zeleniny a pořád jsem něco dělala a nebylo dne, abych něco nedělala, i na dlouhé procházky chodila.Po porodě jsem měla 25 kg a musela jsem začít cvičit a změnit jídelníček a za 3 měsíce mám zatím 19 kg dole. :D :mavam: v těhotenství jsem pouze brala kyselinu listovou a píchala injekce na řeďení krve. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.16 13:54

@Mexie žádné vitamíny nejim :roll:
@Jana525 :roll: jak mám asi popsat co jim, když je to pokaždé jiné :think: snídaně: jogurt, nebo ovoce, nebo pečivo se sýrem..oběd : rýže s masem, nebo těstoviny, nebo dušená zelenina…večeře jak kdy…někdy nic a někdy je to podobné snídani nebo obědu…mezi tim to občas proložim ještě ovocem nebo zeleninou když mám chut, někdy mám chut i na krupicovou kaši…řekla bych že jim stejně jako před těhu :nevim: cos čekala…že řeknu že se nepřejídám a přitom se cpu buhví čim? to bych to asi neřešila ne? :think:
@Ivana 85 výsledky z cukrovky se dozvim na konci týdne na poradně..přímo na odběrech mi nic neřekli :roll:
@Majdula83 asi poslední týden mám pocit že trošku natýkám…trochu ruce a nohy, ale žádný extrém :roll:

• Citovat
  • Upravit
583
13.7.16 13:55

Jestli to není jídlem, málo pohybu - jsi aktivní? Ono na těhotenství se ledasco svádí, ale pokud bys jedla samé dobroty a nehnula se, tak by to šlo nahoru i bez těhotenství. Pokud máš v tomto čisté svědomí, zeptej se lékaře, aby to nebylo nějakou nemocí, zadržování vody a tak, celkově by se mělo přibrat cca 15kg, ne 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.7.16 14:01

A dělali Ti testy na štítnou žlázu? Ne všude tyhle testy v těhotenství dělají a přitom se to může v tomto stavu pěkně rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
13.7.16 14:04

@Ivana 85 co má cukrovka společného s tím, že hodně přibereš? Já ji s malým měla, do 28tt jsem měla nahoře tři kila, po zjištění jsem už kvůli dietě nabrala taky jenom tři, dohromady šest. Cukrovka znamená, že může být velké dítě, ne ty. Nemyslím to zle, možná je to jinak, ale já si to myslela vždycky takhle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.7.16 14:18

Nezoufej, já přibrala 32 kg, taky jsem měla depku, že rychle přibírám, sestra na gyndě mi řikala, ať si na to dávám pozor, ale nějak to nešlo, po těhotenských nevolnostech jsem začala mít hlad i v noci a skutečně jsem se hlady budila, prostě jsem se musela nasytit, na konci těhu jsem si nemohla ani zavázat boty a musela koupit větší pantofle, měla jsem velké dítě a asi zadržovala i hodně vody, ani jsem se nikam nešla fotit a manžel mi ani neříkal, jak mi to s bříškem sluší, což mě mrzi :( lidi mě nepoznávali, oteklá jak balon a věčně ucpaný nos. Je fakt, že extra jsem se nehlídala a když mi chutnalo, tak jsem si říkala, že konečně můžu jíst bez nějakých výčitek, jsem přece těhotná, ale po porodu 16 kg rychle dole a pak už jsem se musela snažit trochu sama, teď dva roky po mám stále 7 kg nahoře, ale za to už si můžu sama. Dodržuj klasické zásady zdravé výživy a užívej si těhotenství, pokud ho máš v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.7.16 14:18

Tak to nechapu. A jis male porce? Ja moc na pribirani jen ze vzduchu neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
13.7.16 14:23

Asi bych se poradila s doktorem, ja teda pribrala 18kg ale za cele tehotenství a dost delalo asi i to že jsem mela rizikové tehu a hrozil mi předčasný porod tudíž sem mela nakazano ležet..jinak par dnu po porodu sem byla o 10 kg lehčí takže to že tu nekdo řekne že pribral jen 6 nebo neco podobnyho toho bych si nevsimala každý sme jiný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky