Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu, protože už vážně nevím co. V pátek mě začalo bolet v krku, o víkendu my vyskočila horečka nad 38,tak jsme volali do porodnice, tam nám řekli paralen a kdyby horečka neklesala a nebo stoupala tak přijet, paralen zabral a jsem bez teplot, jenže už od včerejška se z toho bolení v krku vyklubal hnusný dávivý kašel, včera to ještě nějak šlo, ale od dnešního rána to je fakt peklo, bolí už mě od toho celé břicho, hlavně po stranách vazy, nepomáhá mi nic, ani pastilky z lékárny, co jsou prý zázračné, ani jitrocelový sirup, zkoušela jsem i cibulové čaje, už fakt nevím
Zítra jdu naposledy do poradny, vůbec nevím jak vydržím na monitoru a v pondělí mám jít na plánovaný císařský řez. Na netu čtu, že kašlem miminku ublížit nemůžu, zítra se na to radši přeptám. Máte prosím nějaké zkušenosti co pomohlo vám, moc děkuju.
Co priesnitz? klasicky teply caj(spise ovocny) s medem a citronem? btw ty pastilky jsou pro tehotne? kdyz jsem tam kdysi hledala, byly tam snad vsechny jen se salveji..?
@Gosi Mě příjde, že je to spíš po těch čajích horší, že mě ještě víc rozkašlají
Pastilky mi dala v lékárně s tím, že je můžu, v příbalovém létaku taky píší, že je můžou těhotné a kojící ženy, že by byli nějak zazračné to teda nevím.
No a co zajít k Dr.? Jinak já přežila v těhu na Stodalu, nebo zkusit tymiánový sirup ![]()
@Amalthea Včera jsem u svého praktického byla na předoperačním vyšetření, ptala jsem se ho, řekl mi ať beru dál jitroelový sirup, ty pastilky z lékárny a narovinu mi řekl, že nerad něco předepisuje těhotným. Zítra jdu na gyndu, tak se přeptám tam.
A zkoušela jsi stopkašel sirup pro děti od jednoho roku? já ho užívala i v těhotenství a zabírá
@Oliverka28 ja jsem to mela podobne, posledni mesic mi porad neco bylo, brala jsem sinupret, stopkasel. Bala jsem se co se mnou budou delat v porodnici, prave kvuli planovanemu cs. No a den pred nastupem se mi udelalo konecne lip
tak at se uzdravis a vsechno probehne v klidu
@anivbl Taky mám z toho nahnáno, doktro mě staršil s tím, že ho klidně císaře můžou posunout, upřímně neumím si představit, že bych měla takové záchvaty kašle po císaři, bych se asi zbláznila bolestí, už takhle mě bolí celé břicho. Jsem si to načasovala zrovna v dobrou chvíli
A děkuju, moc ![]()