Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemá někdo zkušenost s rýhou na testu, kde se má objevit 2. čárka? Vidím na testu čárku, ale zdá se mi to spíš jako rýha. Konkrétně Rapiclear.
na tomto testu tam kde má být druhá čárka rýha opravdu je.taky sem ho měla.a je bílá nebo nějak zabarvená?
na hodne citlivých testech se rýha objevuje, mezi ně patří i Rapiclear, je cistlivý už o 10ti jednotek HCG v moči.
Zkus jiný - já radím mamatest.
rýha není bílá, přijde mi šedá a je vidět jen v určitém úhlu.
Ewuli- pravděpodobně to bude opravdu jen rýha! Rapiclear je s tím vyhlášený…rýhu jsem měla několikrát a těhu to nebylo! Zkus opravdu ten mamatest 20 jednotkový, ten mi falešnou čárku neukázal nikdy..jen ten mamatest 10 jednotek taky falešně stínuje, pozor na něj!
neco tam je dycky - ten prouzek, co se ma zbarvit, tam je a odrazi svetlo jinak, nez okolni papirek. co ja se napozorovala testu pod lampou. Barvu neprehlidnes, je mi lito, ale ten test je nejspis negativni.
To bych byla ráda
) Já jen že je mi už
3. den opravdu dost špatně, bolí mě všechno a pořád bych spala, jdou na mě mdloby…ale před týdnem mi skončila ms, tak předpokládám, že opravdu těhotná nejsem.
Tez si myslim, ze je to negativni.
Ja mela ryhu i na klasickem mamatestu
Nic neni dokonale.
ahoj, tak ja neco na testiku vidim, ale takove sem to mela pred par tydny a asi je to tim testem, opravdu zkus mamatest
drzim palecky ![]()
ja tam taky vidim, ale je to sirsi, nez kontrolni carka a tim je to vic podedzrele. je to i na nepocuranem?
Pudli, ale asi nemluvíme o té stejné čárce
) Ty myslíš kousek od toho sacího papírku, tam je za tím ještě taková lesklá fólie a na té vypadá, že je tlustá čárka, to není ono
) Já to měřila s ostatníma testama, který mám schovaný z minulého těhu, tak přesně vím, kde je místo, kde má čárka být a tam byla ta čárka, o které mluvím/píšu.