Rýma a bolest uší

2730
24.1.14 12:47

rýma a bolest uší

Ahoj prosím o radu, mám docela ošklivou rýmu a k tomu zaléhlé ucho, které pobolívá, neteče i z něj hnis ani nic jiného, a bolest taky není nějaká nesnesitelná, jen dost nepříjemná. Nemáte nějakej fígl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25133
24.1.14 12:49

@Medvídě30 Jestli je to počínající zánět, tak známá dává sobě i dětem na noc na fášek (ne na vatu, ta by nemusela jít vytáhnout) Alpu a to do ucha. A jiný znáná dává do kapesníčku nakrájený česnek, to na ucho, dát čelenku (šátek) na noc a ono to vytáhne zánět. Bacha ten česnek nedávat přímo na pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.1.14 13:01

Figle ani nevim, u nas nikdy nic nepomohlo, bolest ucha vždycky koncila zanetem stredniho ucha a pichanim :,(.
Ale něco ted asi lita, moje mama 65let ma taky hroznou rymu a boli ji ucho, malého taky pobiliva (modlim se, at to prejde) a znamej 50ti lety chlap byl na pichani ucha minuly tyden dokonce 2×.
Hlavne vykapávat nos, to mi radili na ORL, ze nekdy se to povede zachytit v zacatku tim, ze se vykapa hodne nos (doslova mi rekli „prolivat“ kapkama, ne s rozprasovacem ale normalnima) a hned nasadit x-krat denne Brufen/Nurofen. To teda radili pro dite.
Takze byt Tebou bych si kapala do nosu, poradne, at to protece az do krku :) a brala něco s ibuprofenem, klidne 4× denne.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cheyanne
24.1.14 13:14

Já jsem se vždycky snažila zahnat počínající zánět v uchu, ale vždycky marně. Jednou jsem zkoušela ten česnek a bylo to ještě horší. Snad jediný co mi trochu pomohlo byl višňák.

Hele ale jinak dojdi si s tim co nejdřív. Čím déle to začneš léčit, tak tím horší to pak je - a že to jsou sakra bolesti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex