Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Běhám jak alík, jsem v tom. Jestli nejsi, omez večer pití, nepít teplé nebo kafe a pod.. a kdyžtak k dr ![]()
Já chodím i 10× za noc
Ze začátku těhotenství a teď ke konci. Jen někdy uprostřed jsem měla na chvíli klid ![]()
@Hr4sek22 nestraš.. pořád doufám, že to přejde a že se vyspím
to je strašné.. vstávám 10× za noc - napít (mám žízeň jak sviň) a čůrat
![]()
@martina.se Já normálně nepiju mlíko. Teď ale kroužím kolem ledničky několikrát za noc a pořád si chodím nalívat. Dnes jsem to počítala. Za noc jsem byla 8×
je to otravný, co? Pořád vstávat kvůli malýmu cvrknutí
Ještě než se z té postele vyhoupnu.. Jsem jak převrácenej brouk, kterej kope nohama ![]()
Chceš pravdu, mám to samé, já bych to zaspala, ale jak mě vzbudí malá, tak to cítím. No mám nočník u postele a pak ho dávám na balkon. Ještě dodám, že záchod je v jiném patře, takže proto tohle řešení ![]()
@martina.se píše:
Běhám jak alík, jsem v tom. Jestli nejsi, omez večer pití, nepít teplé nebo kafe a pod.. a kdyžtak k dr
Jo, když jsem byla těhotná, tak třeba každou půlhodinu. Ale těhotná nejsem. Večer nepiju nijak víc, kafe nepiju vůbec. K doktoru si zajdu. Ještě tomu dám pár dní a uvidím. Zkusím víc pozorovat, jak to je přes den.
@nikol.ondrášovka píše:
Jo. A jsem tehotna.
Nene, nejsem těhotná. Původně jsem to tam chtěla napsat, ale pak jsem na to zapomněla. ![]()
@Hr4sek22
to já taky mlíko nepiju, ale přesně jak ty.. já tedy najela na jogurtové nápoje.. ale je to děs.. neumím si představit, jak budu toto praktikovat s bříškem ![]()
@Anonymní píše:
Jo, když jsem byla těhotná, tak třeba každou půlhodinu. Ale těhotná nejsem. Večer nepiju nijak víc, kafe nepiju vůbec. K doktoru si zajdu. Ještě tomu dám pár dní a uvidím. Zkusím víc pozorovat, jak to je přes den.
Já to mám úplně stejně. Kafe piju ve vyjímečném případě. A to nikdy ne večer. Dávám si pozor, abych po 20hod nepila už vůbec nic, i když mám kolikrát žízeň jak blázen. Třeba okolo 23hod jdu spát, před tím ještě na wc, ale nejpozději ve 3 ráno musím jít. a kolikrát se i tak blbě zadaří, že musím jít i 3-4× za tu noc. Když dobře tak 2×. Mám to tak už několik let, ale zatím jsem to neřešila
těhotná nejsem a nikdy jsem nebyla…
@Anonymní píše:
tak to jo
asi bych zkusila toho dr, těžko říct, proč se tak děje ![]()
Já jsem šla taky na malou, kdykoliv jsem musela vstávat k dítěti (jak na kojení, či jen uspání). Dělala jsem si taky starosti, zda je to normální, tak často chodit na WC, ale pak jsem někde četla, že je to přirozené, že jakmile se člověk vzbudí cizím podnětem, že chce jít.
Problém by byl v okamžiku, kdyby Tě to budilo. Dnes už děti spí celou noc a já taky.
@Anonymní píše:
Poslední dobou chodím často v noci na záchod. Nebudí mě to, ale když se vzbudím (většinou mě vzbudí dítě), tak prostě musím jít, nedá se to zaspat. Je to tak 3krát za noc. Nastydlá nejsem. Přes den si myslím, že chodím normálně jako vždy, ale když musím, tak opravdu musím. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Jo, mám to tak od dětství..:-)
@danik píše:
Já jsem šla taky na malou, kdykoliv jsem musela vstávat k dítěti (jak na kojení, či jen uspání). Dělala jsem si taky starosti, zda je to normální, tak často chodit na WC, ale pak jsem někde četla, že je to přirozené, že jakmile se člověk vzbudí cizím podnětem, že chce jít.
Problém by byl v okamžiku, kdyby Tě to budilo. Dnes už děti spí celou noc a já taky.
Jenže u mě je to tak, že období, kdy jsem kojila a musela vstávat k malému miminku, bylo v pohodě. Teď mám dítě 2leté, ale celou noc pořád nespí. Vzbudí se, já jsem vzhůru taky, usne třeba hned, já se otočím a chci spát a prostě to nejde, nedá se to zaspat. Tyto problémy s močením v noci mám poslední dobou - nevím přesně - může to být měsíc. Ze začátku jsem tomu nevěnovala vůbec pozornost.
Poslední dobou chodím často v noci na záchod. Nebudí mě to, ale když se vzbudím (většinou mě vzbudí dítě), tak prostě musím jít, nedá se to zaspat. Je to tak 3krát za noc. Nastydlá nejsem. Přes den si myslím, že chodím normálně jako vždy, ale když musím, tak opravdu musím. Máte s tím nějaké zkušenosti?