Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mažu otazky
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:52
Možná ti chybí nějaký vitamín nebo něco ![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 13:00
Zkus doplnit magnesko. Ať už šumivé tablety nebo normální tabletky. Taky se mi to stávalo a hlavně v zimě.
Nebo ti chybi vitamin D, ale muze toho byt vic. Nech si nabrat krevni obraz, třbea budeš pak vědět víc. Taky se mi to dřív stávalo, velká únava, točení hlavy a nauzea taková, že jsem musela s sebou plácnout na gauč a nehejbat se.
m bylo právě zjištěno málo vitaminu D. Přes zimu bastím i umělý vitamíny, pro jistotu. Sice jsem jim moc nefandila, ale jak se ukázalo, ze stravy to bohužel nenahoním.
ale příčin může být xxx dalších. ![]()
Od krcni patere, psychika, to jso ty nejcastejsi, moc dobre to znam peknej hnus, a nebo od tlaku, me na to dr mavala magne b 6 a pri nevolnostich neurol plus antidepresivd.ale depky jsem nemela ale pomohlo to
@Marcelinkac tyhle stavy mívám kvůli nízkému tlaku a tohle pocasi je na ten nizky tlak u mě zabiják pořád bych spala nejhorší je někam jet autem usínam a nejde to zastavit vechvili kdy vstanu sedám z5 jinak bych asi skoncila na zemi
Ahoj jsem 7měsíců po porodu a neustále se mi točí hlava skoušela jsem kafe, coca-colu dodrzuji pitni rezim odpocivam ale nic nepomaha mate stim nektera skusenost? Dekuji za odpoved ![]()