Obroušené zuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.14 20:09

Obroušené zuby

Ahoj holky, omlouvám se za anonym. Asi si pomyslíte, že jsem pitomá, že to řeším, ale potřebuju slyšet váš názor. Moje zubařka mi už půl roku léčí 2 zuby, jde o čtyřku a pězku nahoře. Včera mi je obrousila, takže mám 2 bílé pahýlky. V sobotu mám jít na maturák a teď řeším, zda jít nebo ne s těmi zuby. Nové budou až v pondělí, protože se dáseň musí prý zahojit. Šli byste? Já se stydím, aby to nebylo moc vidět :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
21.1.14 20:11

Nešla bych, čtyřka už je hodně vidět, musela by jsi mít pořád zavřenou pusu.

• Citovat
  • Upravit
2028
21.1.14 20:11

Na maturák určitě běž. Pokud se nebudeš moc chlámat, tak si toho nikdo ani nevšimne. Přece jenom 4 a 5 není 1 a 2 :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
21.1.14 20:13

Určitě bych šla - většina přítomných si stejně dá nějakou tu skleničku a když se nebudeš zrovna chechtat na plnou pusu, dá se to skrýt. Vepředu by to bylo horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.1.14 20:13

No maturitni ples je jen jednou za zivot. Ja bych teda sla. A smala bych se tak opatrne, na pul koutku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.1.14 20:15

Šla bych jen se nesmíš smát na „plnou hubu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 20:18

zakladatelka

Ještě chci dodat, že to není můj ples. Jdu jako host

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.1.14 20:20

Všechny co by jste šly, tak teď běžte před zrcadlo, označte si 4 zub a něco řekněte, můžete se i lehce usmát ;) prostě čtyřka je jak jednička je to vidět hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.14 20:27

zakladatelka

Tak vážně nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.1.14 20:30
@Anonymní píše:
Tak vážně nevím :nevim:

běž před zrcadlo a zkus promluvit, u mě je to teda vidět hodně, já bych nešla. Ale třeba máš jinou pusu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35323
21.1.14 20:30
@Anonymní píše:
Ještě chci dodat, že to není můj ples. Jdu jako host

V tom pripade bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
21.1.14 20:36

Nešla bych, tyhle zuby jsou i při mluvení vidět, když nejde konkrétně o tvůj maturák, vykašlala bych se na to :think: a pokud půjdeš, tak asi budeš celý večer mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.1.14 20:37
@K-Black píše:
běž před zrcadlo a zkus promluvit, u mě je to teda vidět hodně, já bych nešla. Ale třeba máš jinou pusu :nevim:

Mě 4 moc vidět není, vidíš to :palec:
Každopádně já bych si při smíchu dávala ruku k puse nějak nenápadně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.1.14 20:39

Tak já teda nevím, ale podle mě u normálního mluvení vidět skoro není. A to ještě ke všemu nemám dvojky, vůbec od narození tudíž mám 4 ještě blíz o kousek a v poho. Jen se hlídej. Ale klidně bych šla, jen bych dávala pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
21.1.14 20:50
@K-Black píše:
Všechny co by jste šly, tak teď běžte před zrcadlo, označte si 4 zub a něco řekněte, můžete se i lehce usmát ;) prostě čtyřka je jak jednička je to vidět hodně.

Není - záleží na tvaru úst. U mne téměř vůbec - jen když se směju opravdu naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí