Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nešla bych, čtyřka už je hodně vidět, musela by jsi mít pořád zavřenou pusu.
Na maturák určitě běž. Pokud se nebudeš moc chlámat, tak si toho nikdo ani nevšimne. Přece jenom 4 a 5 není 1 a 2
![]()
Určitě bych šla - většina přítomných si stejně dá nějakou tu skleničku a když se nebudeš zrovna chechtat na plnou pusu, dá se to skrýt. Vepředu by to bylo horší ![]()
No maturitni ples je jen jednou za zivot. Ja bych teda sla. A smala bych se tak opatrne, na pul koutku ![]()
Ještě chci dodat, že to není můj ples. Jdu jako host
Všechny co by jste šly, tak teď běžte před zrcadlo, označte si 4 zub a něco řekněte, můžete se i lehce usmát
prostě čtyřka je jak jednička je to vidět hodně.
@Anonymní píše:
Tak vážně nevím
běž před zrcadlo a zkus promluvit, u mě je to teda vidět hodně, já bych nešla. Ale třeba máš jinou pusu ![]()
@Anonymní píše:
Ještě chci dodat, že to není můj ples. Jdu jako host
V tom pripade bych nesla.
Nešla bych, tyhle zuby jsou i při mluvení vidět, když nejde konkrétně o tvůj maturák, vykašlala bych se na to
a pokud půjdeš, tak asi budeš celý večer mlčet.
@K-Black píše:
běž před zrcadlo a zkus promluvit, u mě je to teda vidět hodně, já bych nešla. Ale třeba máš jinou pusu
Mě 4 moc vidět není, vidíš to ![]()
Každopádně já bych si při smíchu dávala ruku k puse nějak nenápadně ![]()
Tak já teda nevím, ale podle mě u normálního mluvení vidět skoro není. A to ještě ke všemu nemám dvojky, vůbec od narození tudíž mám 4 ještě blíz o kousek a v poho. Jen se hlídej. Ale klidně bych šla, jen bych dávala pozor ![]()
@K-Black píše:
Všechny co by jste šly, tak teď běžte před zrcadlo, označte si 4 zub a něco řekněte, můžete se i lehce usmátprostě čtyřka je jak jednička je to vidět hodně.
Není - záleží na tvaru úst. U mne téměř vůbec - jen když se směju opravdu naplno.
Ahoj holky, omlouvám se za anonym. Asi si pomyslíte, že jsem pitomá, že to řeším, ale potřebuju slyšet váš názor. Moje zubařka mi už půl roku léčí 2 zuby, jde o čtyřku a pězku nahoře. Včera mi je obrousila, takže mám 2 bílé pahýlky. V sobotu mám jít na maturák a teď řeším, zda jít nebo ne s těmi zuby. Nové budou až v pondělí, protože se dáseň musí prý zahojit. Šli byste? Já se stydím, aby to nebylo moc vidět :/