Homeopatika na rýmu pro 15měsíční miminko

207
18.5.13 22:00

Ryma a homeopatika

Prosim o radu homeopatik pro 15 mesicni ditko.
Ryma je spustena a spis vodnata, takze odsavama a davame kapky do nosu, ale zadny zazrak..
Budu rada i za jine tipy na leceni:)
Predem moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.5.13 23:14

@Paaaaja Ahojky Paaaajo, takhle na dálku, navíc bez znalosti dalších symptomů Tvého dítka homeopatickou léčbu nelze stanovit. Spíše tedy dál odsávejte, snažte se rýmu dostat pěkně ven, nikoliv zarazit např. nějakými kapkami či podobně. Mě se vždy osvědčil např. Jemný nosní olej od firmy Nobilis Tilia, který účinně ošetřuje nosní sliznici při rýmě a uvolňuje dýchací cesty. Určitě je něco obdobného k dostání i od jiných firem nebo mají něco na tento způsob v lékárně, to nevím. Obsahuje éterické oleje, které mají zklidňující a antimikrobiální účinky a pomáhají uvolňovat dutiny. Jsou účinné při dýchacích obtížích a zahlenění a zmírňují riziko komplikací a zánětů. Za mně tento nosní olej :palec: Nebo co si ještě vzpomínám, tak se mi vždy osvědčil Libenar pro děti, který se běžně koupí v lékárně. Jinak homeopatická léčba ok, ale musí být přesně zacílená, což takto na dálku nelze. Hodně štěstí, ať jste brzy FIT :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová