Rýma a nespavost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
9.3.16 08:07

Rýma a nespavost

Maminky, malý má od vcetrjska silnou rýmu a kašle. Celou noc jsme nespali :? Strikam mořskou vodu nebo libenar. Mám pro jistotu jít k doktorovi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1085
9.3.16 08:15

Nase je to samy (rok a pul), ma zadni rymu, chrci to v ni, v noci hystericky plakala, teplotu nema. Odpo pujdem k dr., protoze skoro nic neodsaju a nechci, aby z toho byl nejaky zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.3.16 08:36

Jak mala?
Pri ryme se blbe spi, ono to i boli a neda se dychat. Ja teda detem dam vsechno, aby se jim alespon v noci ulevilo, takez kapky do nosu ktere opravdu uvolni (nasivin, otrivin) a klidne jeste i paralen nebo ibupriofen, kldyz je to akutni, protoze pri silne ryme te nos opravdu boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
9.3.16 08:53

Přesně, na noc stříknout do nosu něco silnějšího než mořskou vodu ( Nasivin). Na kašel něco na tlumení ( Já mám Sinecod + Fenistil kapky ), zvlhčit vzduch ( mokré pleny kolem postýlky), taky stříkám na polštář eaukalyptus. Můžeš taky pomazat hrudník a záda psím sádlem nebo udělat olejíčkový zábal na hrudník. K doktorovi bych nešla pokud to má teprve od včerejška. Ty první dny jsou vždycky nejhorší.

Příspěvek upraven 09.03.16 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
9.3.16 08:54

Tak beru zpet, dr.ma dovolenou, takze u nas budem pokracovat v samolecbe a budem doufat, ze se nekdy vyspime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.3.16 10:11

Tak jsme u doktora radši byli. Koupili jsme kapky nasivin a na kašel. Je nachlazeny :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí