Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, když je venku vedro a svítí slunicko a deti jsou nachlazeny (jen rýma bez teplot) tak s nimi chodíte ven nebo ne?
@DSB2021 píše:
Holky, když je venku vedro a svítí slunicko a deti jsou nachlazeny (jen rýma bez teplot) tak s nimi chodíte ven nebo ne?
Jasne ze jo.
Ano, akorát je neberu třeba k vodě a nenechám je nějak extrémně lítat, ale nějaká procházka v pohodě.
@Kriss Tina píše:
Ano, akorát je neberu třeba k vodě a nenechám je nějak extrémně lítat, ale nějaká procházka v pohodě.
Malej mi ještě nechodí a v kočárku bejt nechce. Nechat ho lézt po zemi je blbost co
@DSB2021 Záleží jak se dítě cítí, pokud je v pohodě, jen občas smrkne tak není důvod sedet doma.
@DSB2021 píše:
Malej mi ještě nechodí a v kočárku bejt nechce. Nechat ho lézt po zemi je blbost co
Doma přece také leze, tak proč by nemohl někde v parku na pěkném trávníku?
Samozřejmě ne mezi jinými dětmi, ale jinak, nevidím důvod… ![]()
@DSB2021 píše:
Jasne ze muze lezt po zemi.
Proc presne myslis, ze je to venku skodlive…?
@Lucie_Sx píše:
Jasne ze muze lezt po zemi.Proc presne myslis, ze je to venku skodlive…?
Nemyslím škodlivé, ale nemáme tu stín a nějak, nevím. proc, mi přijde, že s rýmou na slunci to není nic moc. Mně taky není moc dobře, rýmu mám a necítím krk, a nevím jestli na to slunce proste lézt. A do vedra všeobecně. Stín máme jen málo a deti z něho stejně pořád lezou pryč, na slunce ![]()
@DSB2021 píše:
Nemyslím škodlivé, ale nemáme tu stín a nějak, nevím. proc, mi přijde, že s rýmou na slunci to není nic moc. Mně taky není moc dobře, rýmu mám a necítím krk, a nevím jestli na to slunce proste lézt. A do vedra všeobecně. Stín máme jen málo a deti z něho stejně pořád lezou pryč, na slunce
Chodime normalne. Slunce s mirou, stejne jako jindy.