Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, poraďte účinné rady na rýmu a zahlenění na začátku 3.měs těhu… dneska mě to nakoplo tak, že jsem blindila. Dá se nějak účinně léčit? Podotýkám, že jsem doma a nikde necourám, abych víc nenastydla. Děkuji
PS: Vím, že na rymičku se neumírá, spíš mě zajímají rady a triky, jak se toho zbavit, krom tepla a čajíčků.
Ahoj Kacko, to je prekvapko
strasne moc gratulujem k prckovi, snad to bude v poradku uz
na rymu mi pomohla morska sul ve spreji do nosu, poradi ti v lekarne ![]()
@Katynka88 Skoro nic se nesmi uzivat…ja mela uplne totalne ucpany nos, takze jsem par dnu pouzivala na namazani pod nos tygri mast z lekarny za 17 kc. Stejne jako vsechno, se ani tohle v prvnim trimestru nedoporucuje…muzes defakto jen slanou vodu, ktera nepomuzue. Nebo naparovani nad hrncem napr. s hermankem nebo eukalyptovym olejem. To trochu pomaha.
Jeste me napadlo co delame doma my, jestli mas doma difuzer nebo jak se tomu nadava… Tak misto vonneho olejicku do nej zkus dat vincentku… Nepomuze to moc, ale na zvlhceni dutin celkem dobry ![]()
@Katynka88 Jdi do lékárny a oni ti poradí co jako těhotná můžeš taky mi tam poradili ![]()
Zvlhčit vzduch - mokrý ručník na topení a nakapat EO eukalyptus, konvička na výplach nosu.
Ahoj, já mám svělý zkušenosti s čaji Dr. Weisse. Jsou vhodný i v těhotenství. Napsala jsem teď článek na náš Blog - snad to admin nesmaže:-) https://www.madeformoms.cz/…vi-a-kojeni/