Rýma a zahlenění v 9. týdnu těhotenství

141
16.2.18 10:36

Rýma a zahlenění v 9tt

Ahoj holky, poraďte účinné rady na rýmu a zahlenění na začátku 3.měs těhu… dneska mě to nakoplo tak, že jsem blindila. Dá se nějak účinně léčit? Podotýkám, že jsem doma a nikde necourám, abych víc nenastydla. Děkuji :-) PS: Vím, že na rymičku se neumírá, spíš mě zajímají rady a triky, jak se toho zbavit, krom tepla a čajíčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
16.2.18 10:45

Ahoj Kacko, to je prekvapko :srdce: strasne moc gratulujem k prckovi, snad to bude v poradku uz :-* na rymu mi pomohla morska sul ve spreji do nosu, poradi ti v lekarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
16.2.18 11:04

@Katynka88 Skoro nic se nesmi uzivat…ja mela uplne totalne ucpany nos, takze jsem par dnu pouzivala na namazani pod nos tygri mast z lekarny za 17 kc. Stejne jako vsechno, se ani tohle v prvnim trimestru nedoporucuje…muzes defakto jen slanou vodu, ktera nepomuzue. Nebo naparovani nad hrncem napr. s hermankem nebo eukalyptovym olejem. To trochu pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.2.18 11:08

Jeste me napadlo co delame doma my, jestli mas doma difuzer nebo jak se tomu nadava… Tak misto vonneho olejicku do nej zkus dat vincentku… Nepomuze to moc, ale na zvlhceni dutin celkem dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.2.18 11:12

@Katynka88 Jdi do lékárny a oni ti poradí co jako těhotná můžeš taky mi tam poradili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.2.18 11:18

Zvlhčit vzduch - mokrý ručník na topení a nakapat EO eukalyptus, konvička na výplach nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.2.18 13:29

Ahoj, já mám svělý zkušenosti s čaji Dr. Weisse. Jsou vhodný i v těhotenství. Napsala jsem teď článek na náš Blog - snad to admin nesmaže:-) https://www.madeformoms.cz/…vi-a-kojeni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.2.18 14:53

Konvička je malý zázrak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
17.10.21 09:47

Ahoj holky jsem v 15.týdnu mohu něco na zahlenění? Děkuji