Rýma - jak na ni.

876
16.11.06 19:43

Rýma - jak na ni.

Ahoj,
nenašla jsem tu žádnou podobnou diskuzi, a tak se ptám - máte nějaké tipy, jak zmírnit popř. co nejrychleji vyléčit rýmu u půlročního dítka? Díky za jakékoli rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
16.11.06 19:50

Jejda, předběhlas mě o chvíli :D
Mám pocit, že posledních pár dní mají rýmu úplně všichni. Odsaju z něj za velkého boje hromadu, a ani to na tom zahleněném funění není poznat.
(Našemu mrňousovi je sedm měsíců, takže snad do případných rad budeme spadat taky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.11.06 21:38

ahoj holky,
koupila jsem z čínské medicíny lék č. 11 - Vyvanutí dračí jeskyně. Kamarádka mi říkala, že léčí rýmu a u nich zabral. Haha, nevěřila jsem, ale koupila (275,–- Kč).
Petance začlo téct z nosíku, hned jak jsem to zpozorovala, dala jsem jí 3× denně 1 tabletku a rýma zmizela!!!! Prostě přestalo téct z nosu a žádná se nerozvinula.
Byla jsem fakt překvapená. Jen jsme si kamarádkou ověřily, že je třeba dítě nevodit tam, kde je rýma, malému se to vrátilo, ale nám ne.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.11.06 21:43

No jo, ale to pro půlročáky asi ještě nebude… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
17.11.06 10:41

Makina: to si koupila přímo v nějakém obchodě jménem čínská medicína :?: A jaký je to lék (bylinný) :?:

Jinak já při rýmě pro malou používám Nasivin, je jich víc typů a pro půlroční je taky, v lékárně poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.11.06 11:31

Tak to se taky přidám. My poznali poprvé rýmu před 2 dny- pořád vodnatý sekret stále se řinoucí z nosu i trochu kašlík. Jakobych to věděla, tak jsem pár dnů před tím objednala odsávačku Baby-Vac- vyzkoušeli jsme ji, funguje dobře, ale v tomhle případě, kdy rýma dobře odcházela sama nebyla nezbytná, takže stačila plína na utírání. V zásobě máme i kapičky ve spreji Sterimar, které se mohoou používat už od narození a dobře uvolní nos, pokud je hustší hlen- obsahují jen mořskou sůl a mohou se používat jak chcete dlouho.
K mému překvapení za 1,5 dne bylo po rýmě samo, tak jsem moc ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.11.06 12:59

Nazdárek.
Já jsem používala tu klasickou odsávačku a napojila jsem jí ná normální vysavač.Používali jsme kapky do nosa,nebo Vincentku ve spreji.Ta je jen na zvlhčení sliznice.Málá měla za 2 dny po rýmě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.06 22:21

Sany, koupila jsem to u nás v jednom speciálním obchůdku, ale našla i na netu: http://www.cinskebylinky.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.11.06 08:29

Ahoj,
jestli veris homeopatikam tak zkus tohle: ALLIUM CEPA 9CH a k tomu CORYZALII.
Ale je to jen na vodnatou rymu, kdy tece z nosu a kycha se. Na takovou tu sedlou zas musi byt jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.11.06 17:51

Na normální vodnatou rýmu pomahá jenom odsávat, odsávat, odsávat a vytírat nosík Vincentkou nebo něčím podobným. Před spaním stříknu do místnosti Eucasol od fa. JUST a je to pohoda, žádné buzení nic. Klidný spánek i s rýmečkou. Vyzkoušené to mám i s mým 6.měsíčním mimískem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí