Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No my právě jedeme na týden pryč, takže dětská Mudr. nepřipadaá v úvahu, jedině někde pohotovost…Takže asi v pondělí někde na pohotovost zajdu.. ![]()
Jsem zoufalá. Dítě ma 8 den kašel-odkaslava a rýmu. Jitrocelovy šířil, zatím třetí den.
Nemůže se toho zbavit. Co myslíte. kdy to přestane.
Je bez teploty.
Šla bych k doktorce - kvůli poslechu, případně kvůli stěrům. Může to mít už na průduškách, případně to může způsobovat nějaká mrcha, která se dá přeléčit antibiotiky. Malá na to loni hrozně trpěla, vždy to začalo nevinně a skončilo zánětem průdušek a antibiotikama
Letos otužuju a dávám Imunoglukan a zatím dobrý.
Jako nemusí to nic být, jen kašel, záleží na míre odolnosti a hysterie matky
Pokud zatím nemá teplotu, bude to třeba ok.
@BabyBella no to píšou na všem
Jinak na doporučení lékaře od roka. Píšou to myslím i na té krabičce.
@BabyBella nedávám, ale mám za to, že na krabičce je napsáno, že je od roka a uvnitř píšou, že od roka teda na doporučení doktora. Já dávám od necelých dvou let. Holky v mé skupině dávaly možná už dřív. Já si ho fakt chválím, jak jsem psala - loni několikatery antibiotika (zánět průdušek, angína) letos jednou kašel, tři dny horečky - nesrážela jsem a najednou jí nic nebylo. Dřív se to táhlo a skončila stejně s těma atb. Tak doufám, že je to tím. Možná je to i tím, že je starší a se spoustou bacilů už se potkala, tak jí tak snadno nepoloží. Těžko říct ![]()
Musím teda přiznat, že jsem dostala radu. Nevím, jak je to u malejch děti, ale pomohlo mi mazat si na dutiny tea tree olej a inhalovat ho. Najednou byla rýma během dvou dnů pryč. Tak jestli něco takového není pro prcky…