Rýma, kašel teplota

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
3.10.10 07:38

rýma, kašel teplota

Ahojte holky, od včerejšího dne nás trápí kašel a rýma. Takže odsáváme jak se dá, na kašel máme Stoptussin, na rýmu Otrivin. Jenže dnes v noci měla malá docela vysokou teplotu, 38,7. Dala jsem jí Nurofen sirup a zabral. jen se docela bojím dnešní noci, co zase bude :twisted: . Čím to může být, že při rýme je teplota? Ještě nikdy jsem se s tím nesetkala. A mám jít v pondělí k doktorovi? Ať zbytečně nevyšiluji :-( . Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
3.10.10 07:41

Pokud budou teploty pokračovat, tak raději jdi, aby si doktor poslechl průdušky. Nemusí to být rýma, může to být nějaká viroza. Hlavně odsávej, co to jde, aby to nespadlo dolů, držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.10 07:46

Že by viróza? Nebo bronchitýda, zánět středního ucha, fakt je toho hodně? To by si musela napsat jaký má kašel, jestli si netahá za ouško a podobně. U malých dětí je všechno možné, hlavní je že sirup na teplotu zabral. U virózy se může teplota objevit i několik dní a je to normální. Prostě tělo bojuje s viry. Vzpomeň si na sebe, když si byla malá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
92
3.10.10 07:56

Ted se nám přidalo i zvracení :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.10.10 08:02

Tohle měl syn ( 5. měsíců) je to 14 dní. Myslela jsem, že rýma ( chodíme plavat) ale pak se přidal kašel tak jsem raději zašla k mudr. Průdušky čisté tak nám dala stoptussin, kapky do nosa. Pak měl malý i teplotu ale jenom 24 hodin pak to přešlo, ale kašlal dlouho. Pak jsem to chytla já a pak manžel tak asi viróza. Celkem to teď řádí.
Jo a nezvracel, jenom občas málo když potřeboval dostat ze sebe hleny.

Příspěvek upraven 03.10.10 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
3.10.10 08:36

počkej jak se to bude vyvíjet a kdyby byla zase teplota, tak pro jistotu zaběhni zítra k doktorce. kdyb se to lepšilo, tak ani ne. já vždycky zvažuju, jestli tam nemůžeme chytit ještě něco horšího…
jinak zvracení je u rýmy docela časté. jak jim hleny tečou do krku a bříška, tak je některé děti zvrací. neboj, bude to v pohodě. teď prostě virozy řádí a bude to celou zimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.10.10 18:11

Malý je taky nachlazený, má rýmu, nekašle, prská, teplotu nemá.
Zajímalo by mně, kdy chodíte s takovými nemocemi k doktorce?? Někdo běží, jakmile dítěti teče trochu z nosu, jiný třeba domá léčí týden a teprve jde…
Mně například říkaly, že pokud se měří teplota v zadečku mínus 5 stupínku a ještě, že je u dětí malých spíš normální teplota 37,2 nebo 3, že je to jako normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí