Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no holky to maj ve dvou případech:
Starší tu ošklivou stomatitidu měla a ačkoliv od té doby na opary a afty trpí, už nikdy to nebylo takové jako tehdy…takže u nás je to pak většinou nemoc (ale může se to teprv vyvrbit, no
)
Ahoj, já si na to jen vzpomenu a je mi hrozně
Malá měla herpanginu a k tomu stomatitidu před nedávnem a byl to horor.. Držím jen palce ať je to tentokrát něco jiného!
Gabinko,vecer jsem objevila klukovi,ze mu roste uplne vzadu stolicka a nikdy by me nenapadlo,ze ten zapach z ust muze byt rustem zubu,to slysim od tebe poprve,fakt
.
Kamilenko,to mi povidej,ja mela maleho nonstop na rukou,chovala jsem ho,porad plakal.Ja se nedivim,vypadal hrozne a za tyden zhubl 1,5kg.
Bojim se,aby se to prave nevratilo,protoze dr. mi rekla,ze se to rado vraci,proto se ptam.A diky
.
Mně to taky všichni říkají, že se to rádo vrací
No už bych to zažít nechtěla, tak budeme doufat, že se to nevrátí a že to teď u vás budou ty zuby ![]()
Dobry den vsem,syn mel v roce zanet ustni dutiny,mel v cele puse afty,opary a i vsude okolo rtu,na rtech.
Velmi silne mu zapachalo z pusy,to ale k tomuto onemocneni patri.Ted k veci.Od vcerejsiho vecera mu z ust zapacha stejne jako tenkrat,odmita jist,jen pije,zuby si nenechal vycistit,cukal se a knoural,nechala jsem ho (jinak si necha zuby cistit bez problemu).Do pusy jsem se mu nekolikrat koukala,nic nikde nevidim,zadny aft ani opar.
Nevite prosim co to muze byt?Dekuji za odpovedi.Jarka