Rýma, kašel, únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.12 08:14

Rýma, kašel, únava

Ahoj. Synkovi je 22 měsíců a včera začal mít hroznou rýmu, trochu pokašlával a horečka ráno a odpoledne 38, večer už nic. Celý den byl veselý, hrál si a ani na něm nebylo poznat, že je nemocný. Dnes ráno se vzbudil. Rýma i kašel trochu ustoupili. Horečku neměl, ale stejně se mi zdá teplejší (měřila jsem na dvou teploměrech). Nasnídal se, ale zdál se mi takový unavený, tak jsem ho dala zase do postele a hned usnul. Myslíte, že je unavený, jak včera lítal a má virozu nebo mám s ním jít k doktorce? Nezlobte se, jsem docela plašan, tak mám strach… Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
10219
15.10.12 08:24

Bude to mít od virozky, ale k doktorovi bych šla. Tedy pokud mu sama nic nedáváš na kašel(dávám prospan).Ať se mu to někam nevrazí a nemá zánět průdušek nebo dutin. Pokud nemá rozjetý zánět stačí nějaké sirupky než to nechat a mít atb nebo skončit na ušním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 08:28
@29 píše:
Bude to mít od virozky, ale k doktorovi bych šla. Tedy pokud mu sama nic nedáváš na kašel(dávám prospan).Ať se mu to někam nevrazí a nemá zánět průdušek nebo dutin. Pokud nemá rozjetý zánět stačí nějaké sirupky než to nechat a mít atb nebo skončit na ušním.

Dávala jsem mu tymiánový sirup (doma vyráběný), ten docela zabral, rýma i kašel se mi zdá, že ustoupili. Uvidíme, až se vzbudí. Ale možná s ním k doktorce raději zajdu. Díky!

• Citovat
  • Upravit
11792
15.10.12 09:01

Pokud se to zlepšuje a není horečka (přes 38), s chozením k doktorovi bych ještě počkala. Zbytečně tam může chytit něco dalšího… a už to není malé miminko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
15.10.12 09:32

Já psala dle své zkušenosti. Kdy dceři nachlazení téměř ustoupilo aspoň dle mě. Ale byla pořád unavená a spavá bez teplot. Nakonec jsem šla k doktorce a měla zánět v uších, naštěstí ne tak veliký, aby ji je museli píchat. A mě jako laikovi přišla už dobrá, jen unavená. :nevim: Od té doby pokud po 7 dnech léčby doma není zdravá tak jdu. A vím, že únava může skrývat i něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.10.12 09:50

Malý bude rok a to samý - rýma, teplota, včera mi usnula 4× za den - normálně spí už jen jednou.. Dnes ráno kašlala, máme doktorku hned u baráku, tak jsem šla.. Na poslech čistá, takže kašle prý jen tu rýmu, dostala atb kapičky do nosu.. Říká se, že k doktorovi jít až třeba 3-4 den horeček, ale já jsem taky plašan.. A taky je mladší.. A máme super doktorku, ta na mě divně nekouká :mrgreen: Je teda fakt, že má fakt hnusnou žlutoželenou rýmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí