Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Mám ročního syna a čeká ho operace žaludku, má ho převrácený
a způsobuje mu časté zvracení a nadavování
jsou to každodení stresy
.Chci se zeptat jestli máte některá podobné problémy?
Ahoj, to sice nemam ale preji hodne sil a rychle zotaveni a at vse dopadne dobre!!! ![]()
Ahoj, tak my měli po narození operaci v břišní dutině, přesně revizi dutiny břišní kvůli obsahu střevnímu mimo střevo, po ní měl obrácený žaludek, doktor nám řekl v porodnici že se to srovná polohováním, nicméně od té doby nikdo nic neřeší a blinkáme taky nás pálí žáha, nikdo nás nezkontroloval tak doufám že to pořád nemáme, jinak bychom na operaci asi taky museli
Neboj bude to v pořádku, když přežijem operaci mrňous narozený o dva měsíce dříp co by to nezvládl takový chlapák. Budou mu to dělat laparoskopicky nebo jak?
@Maia22 píše:
Ahoj, tak my měli po narození operaci v břišní dutině, přesně revizi dutiny břišní kvůli obsahu střevnímu mimo střevo, po ní měl obrácený žaludek, doktor nám řekl v porodnici že se to srovná polohováním, nicméně od té doby nikdo nic neřeší a blinkáme taky nás pálí žáha, nikdo nás nezkontroloval tak doufám že to pořád nemáme, jinak bychom na operaci asi taky museliNeboj bude to v pořádku, když přežijem operaci mrňous narozený o dva měsíce dříp co by to nezvládl takový chlapák. Budou mu to dělat laparoskopicky nebo jak?
Ahoj to ještě nevím jak mu to budou dělat. Mám z toho strach
ale jinak to nejde aby se toho zbavil. čekáme ted jen na termín do Motola.co berete na pálení žáhy? mi helicid a jak často blinkáte?
@erikson No máme zahuštěný mlíčko, aby prcek tolik neblil, ale normální vyblinká už při odříhnutí, tohle až teprve když se s nim pohne a s příkrmama je to taky boj, ráda bych šla s prckama po obědě ven, ale jelikož když papá má to všude, tak mu musim dát nějaký starý oblečky kvůli mrkvi která barví a když jsem ho pak chtěla převlíct na ven,´tak mi poblinkal troje hadřiky, takže už jsem to vzdala, jak se s nim hne tak je to venku a všude mi řikaj že to je normální. Měli jsme na pálení gastrotuss baby ale nějak moc to nepomáhalo, navíc to bylo drahý a malej měl po tom zácpu, tak už nedávám nic a dávám mu víc pít, nejhorší je že on se poblinká a hned chce jíst znova protože mu to tam chybí, to krmim pořád dokola, prostě ho musim po jídle nechat ve vyvýšený poloze a teprve za hodinku ho položit a všude mi řikaj že má reflux, přitom to nikde v papírech z porodnice nemá a nikdo to nekontroloval ![]()