Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Snizit vykon vysavace pokud to jde. Jinak pouze pouzit selsky rozum a treba ten vysavat schovat/zabalit tak aby tolik nehucel. Kazdopadne dite neni blbe a brzy pochopi, ze kdyz se ozve zvuk, ze se m ulevi a nebude vysilovat.
@Cenarius píše:
Snizit vykon vysavace pokud to jde. Jinak pouze pouzit selsky rozum a treba ten vysavat schovat/zabalit tak aby tolik nehucel. Kazdopadne dite neni blbe a brzy pochopi, ze kdyz se ozve zvuk, ze se m ulevi a nebude vysilovat.
Tak to je rada nad zlato, přijde mi úplně mimo
má zabalit vysavač, aby nedělal hluk..a nezničí ho tím? Kudy bude unikat vzduch ven, ji to shoří… A až pochopí, že když uslyší vysavač, že to znamená odsávání nosu, tím pádem se uklidní? Ja mám teda opačnou zkušenost, jak pochopila, že jsem odsávat nos, tak byla úplně hysterická.. a pak i když jsem al jen vysávat podlahu… Takže za mě bohužel, jen jsem pořád dokola malou utisovala a snažila se jí to vysvetlovat a sfouknout to co nejrychleji ![]()
Příspěvek upraven 14.02.20 v 18:34
@darekp proto tam pisi, ze ma pouzit selsky rozum. Vy jej asi taky nemate, kdyz chcete zabalovat vysavac kompletne cely. ![]()
Nakonec si většina dětí zvykne, pak už se tomu smějí. Jinak odsát co možná nejkratší dobu, pomáhalo i odsát třeba panence, nebo plyšákům, ale to až u batolat. Jako mimino do roku prostě brečí, tak jsem rychle odsála a pak utěšovačka ![]()
@Cenarius píše:
@darekp proto tam pisi, ze ma pouzit selsky rozum. Vy jej asi taky nemate, kdyz chcete zabalovat vysavac kompletne cely.
Tak to by mě zajímalo, jak byste to chtěla udělat, hlavně to ani nepomůže
.. koukám, že vy budete rozenej inteligent ![]()
A počkej až bude větší a bude se bratit a budeš na něm muset klečet, to je teprve něco.
@darekp píše:
Tak to by mě zajímalo, jak byste to chtěla udělat, hlavně to ani nepomůže.. koukám, že vy budete rozenej inteligent
A ze to nepomuze vite jak? Aha pardon, vy uz jste to u nich zkusila…
A jinak nejste moc bystra. Muzskeho avatara nepoznate ![]()
Někdo odsava odsavackou normálně pusou, aby se právě ty deti nebaly toho vysavace. Moc si to sama nedokážu představit, ale asi to nějak funguje..
@Cenarius jee, tak pardon, to abych šla vrátit titul
asi se u maturity i státnic sekli, jak může mít titul někdo, kdo si nevšimne takový veci ![]()
Zkus se zeptat v lékárně na ústní odsávačku. Stojí to kolem 50 kč (takže i kdyby vám to nevyhovovalo, za pokus moc nedáš) a nedělá hluk žádný. Jsou různé, ale ta, kterou máme my, vypadá jako dvě hadičky s nádobkou uprostřed, která zabrání, aby se hleny dostaly k tobě. Funguje velice dobře a výhoda je, že pokud potřebuješ odsát v noci, nemusíš vytahovat vysavač.
Dobrý den, malá má silnou rýmu a začali jsme vysávat nosanek odsávačkou na vysavač. Problém je strach malé z hluku vysavače..jak odbourat strach z vysavače nebo jak ten hluk ztišit?