Rýma miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.20 18:11

Rýma miminka

Dobrý den, malá má silnou rýmu a začali jsme vysávat nosanek odsávačkou na vysavač. Problém je strach malé z hluku vysavače..jak odbourat strach z vysavače nebo jak ten hluk ztišit? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20862
14.2.20 18:26

Snizit vykon vysavace pokud to jde. Jinak pouze pouzit selsky rozum a treba ten vysavat schovat/zabalit tak aby tolik nehucel. Kazdopadne dite neni blbe a brzy pochopi, ze kdyz se ozve zvuk, ze se m ulevi a nebude vysilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
14.2.20 18:31
@Cenarius píše:
Snizit vykon vysavace pokud to jde. Jinak pouze pouzit selsky rozum a treba ten vysavat schovat/zabalit tak aby tolik nehucel. Kazdopadne dite neni blbe a brzy pochopi, ze kdyz se ozve zvuk, ze se m ulevi a nebude vysilovat.

Tak to je rada nad zlato, přijde mi úplně mimo :roll: má zabalit vysavač, aby nedělal hluk..a nezničí ho tím? Kudy bude unikat vzduch ven, ji to shoří… A až pochopí, že když uslyší vysavač, že to znamená odsávání nosu, tím pádem se uklidní? Ja mám teda opačnou zkušenost, jak pochopila, že jsem odsávat nos, tak byla úplně hysterická.. a pak i když jsem al jen vysávat podlahu… Takže za mě bohužel, jen jsem pořád dokola malou utisovala a snažila se jí to vysvetlovat a sfouknout to co nejrychleji :nevim:

Příspěvek upraven 14.02.20 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20862
14.2.20 18:33

@darekp proto tam pisi, ze ma pouzit selsky rozum. Vy jej asi taky nemate, kdyz chcete zabalovat vysavac kompletne cely. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.20 18:33

Nakonec si většina dětí zvykne, pak už se tomu smějí. Jinak odsát co možná nejkratší dobu, pomáhalo i odsát třeba panence, nebo plyšákům, ale to až u batolat. Jako mimino do roku prostě brečí, tak jsem rychle odsála a pak utěšovačka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
14.2.20 18:35
@Cenarius píše:
@darekp proto tam pisi, ze ma pouzit selsky rozum. Vy jej asi taky nemate, kdyz chcete zabalovat vysavac kompletne cely. :D

Tak to by mě zajímalo, jak byste to chtěla udělat, hlavně to ani nepomůže :roll:.. koukám, že vy budete rozenej inteligent :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35629
14.2.20 18:43

A počkej až bude větší a bude se bratit a budeš na něm muset klečet, to je teprve něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20862
14.2.20 18:46
@darekp píše:
Tak to by mě zajímalo, jak byste to chtěla udělat, hlavně to ani nepomůže :roll:.. koukám, že vy budete rozenej inteligent :potlesk:

A ze to nepomuze vite jak? Aha pardon, vy uz jste to u nich zkusila…

A jinak nejste moc bystra. Muzskeho avatara nepoznate ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
14.2.20 18:50

Někdo odsava odsavackou normálně pusou, aby se právě ty deti nebaly toho vysavace. Moc si to sama nedokážu představit, ale asi to nějak funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
14.2.20 19:50

@Cenarius jee, tak pardon, to abych šla vrátit titul :think: asi se u maturity i státnic sekli, jak může mít titul někdo, kdo si nevšimne takový veci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.2.20 22:44

Zkus se zeptat v lékárně na ústní odsávačku. Stojí to kolem 50 kč (takže i kdyby vám to nevyhovovalo, za pokus moc nedáš) a nedělá hluk žádný. Jsou různé, ale ta, kterou máme my, vypadá jako dvě hadičky s nádobkou uprostřed, která zabrání, aby se hleny dostaly k tobě. Funguje velice dobře a výhoda je, že pokud potřebuješ odsát v noci, nemusíš vytahovat vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí