Rýma, průjem, opruzenina

1598
1.11.13 16:38

Rýma, průjem, opruzenina = HELP PLEASE

Tak a navíc je pátek - co rešit driv? Jak je to s tim cernym cajem? nestiham hledat, litam prebalovat jo ma 10 mesicu holcicka dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
1.11.13 16:41

Moc vstupních informací jsi nepodala, takže těžko radit. Na průjem vysadit mléčné výrobky, nasadit probiotika, slabý černý čaj, žádný ovocný.
Na opruzeniny je nejlepší voda a holý zadek větrat, na noc jsem pak mazala bepantenem, vhorších případech pityolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.11.13 16:42

Tak pokud ma rymu a polyka ty hleny, tak prujem muze mit z nich. Skus davat pokrmy, které pomahaji na prujem. Pripadne zajet na pohotovost, jestli to nemůže byt nejak spojene s tou vyrážkou…nejaka nemoc treba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
1.11.13 16:43

Na opruz sudocrem, nechat holcicku vetrat, tzn. Doma vytopit, dat pod ni neco co muze pocurat a nechat tak, a potirat.. Rymu odsavat, kratce ale casto vetrat, zvednout hlavicku u postylky, at se ji dobre dycha.. Zvysit prijem tekutin plati jak u rymy tak u prujmu a nenutit do jidla.. Hlavne at je brzo fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.13 16:45

@katkatel Černý čaj normálně může, sestřička v nemocnici říkala, že klidně i osladit, hlavně aby dítě mělo tekutiny. Pokud má průjem opravdu hodně, jela bych radši pro klid na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.11.13 16:48

Aha promin, ted ctu opruzenina :roll: nam nejvic pomaha bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.11.13 16:52

Na opruzeniny bepanthen, urcite nechat pres noc bez plenek a vetrat kuzi, na piti ten cerny caj, rymu odsavat, rovnou bych se uvelebila na nejakem miste v byte, kde nebude problem, kdyz se neco znecisti a plenky bych nedavala-jen lehce pod ni. Snazit se do ni dostat tekutiny, pokud by se to nelepsilo, jela bych taky radsi na pohotovost, ale to posoudis ty sama, jak jste na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.11.13 16:58

Diky ona ma asi jen ridkou stolici s te rymy, ale troska z ni vyjde co chvili, coz zhorsuje tu opruzeninu… cerny caj myslela jsem, ze se tim ma dupka umyt, a tady ctu pit..tak jo… zadek ma holek uz asi dve hodky, litam jak blazen furt do koupelny… uz je i ona docela hotova, ted ji mam v naruci, je unavena.. jsem vynechala cerstve ovoce a dala ji mlecny prikrm - vynechat mliko tak nevim, co by jedla? mam ji udelat zeleninove jidlo na veceri?
 chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.11.13 17:09
@katkatel píše:
Diky ona ma asi jen ridkou stolici s te rymy, ale troska z ni vyjde co chvili, coz zhorsuje tu opruzeninu… cerny caj myslela jsem, ze se tim ma dupka umyt, a tady ctu pit..tak jo… zadek ma holek uz asi dve hodky, litam jak blazen furt do koupelny… uz je i ona docela hotova, ted ji mam v naruci, je unavena.. jsem vynechala cerstve ovoce a dala ji mlecny prikrm - vynechat mliko tak nevim, co by jedla? mam ji udelat zeleninove jidlo na veceri?
chjo

Tak na průjem ten čaj je dobrý pít, a opruzenou prdku je dobrý tím omývat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.11.13 17:20

@marmelada78 ACH tak :lol: a dat ji radsi zeleninu na veceri misto mlecne kase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.11.13 17:25

Cajem jsem taky potirala opruzeniny- je fakt, ze to trochu zabralo, ale s bepanthenem mam lepsi zkusenosti. Jinak ten caj jsem udelala hodne silny a pak do nej namacela tampony na potreni opruzenych mist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.11.13 17:33
@katkatel píše:
@marmelada78 ACH tak :lol: a dat ji radsi zeleninu na veceri misto mlecne kase?

Mléčnou kaši bych asi nedávala, aspon mě doktorka vždycky říká že při zahlenění nebo při průjmu omezit mléčné věci a mléko jako takové. Takže za mě radši tu zeleninu. Nebo rýži, mrkvičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.11.13 17:42

Dej jí nemléčnou kaši třeba k večeři. ze zeleniny mrkev, ta pomáhá hodně. ovoce banán. mléko se snaž dávat co nejméně.
nám pomáhá doteď nejvíc - větrat, myji vždy jen vodou, kromě terénu ubrousky nepoužívám. a imazol je pro mě zázrak, fakt jim to hezky zahojí i během noci.
jo a ten černý čaj určitě oslaď nejlépe glukopurem ne klasickým cukrem. a pít a pít. přeji, ať je jí co nejdřív líp.

a z té mrkve když jí svaříš a rozmixuješ a budeš to ředit, tak máš šťávičku i na pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.11.13 18:20

Uvar ryzi, k piti ji dej bud ten cerny caj nebo ryzovou vodu z vareni te ryze, k jidlu rozmixovanou mrkev, ryzi. Na opruzeninu pomaha u nas Sudocreme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
1.11.13 18:30

Ahoj, za mě na opruzeninu imazol :palec: ten jedinej pomůže, když je fakt nejhůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí