Rýma + školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
19.9.11 11:48
Hanule píše:
Já ho tam posílám ne proto že by mne obtěžovalo mít ho doma, ale aby byl mezi dětmi. Hodně mu to prospívá, je tam 14 dní a chová se o hodně lépe než když mu chování kazím svojí výchovou já. Má tam kamarády, učí se nové věci… To mu doma nabídnout nemůžu. Nejsem ten typ co by celý den nadšením poskakoval a učil děti poznávat zvířátka, stromečky, barvičky, malovat… A ještě u toho s úsměvem stihl uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit…
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.9.11 12:03

Můžu se taky přidat k diskuzi na toto téma?
Dcerka začala taky chodit do školky a hned o víkendu dostala rýmu, která netekla z nosu ven.

Tak jsem zvažovala, jestli ji nechat doma. Nakonec do školky šla, ale měla jsem špatné svědomí, že ji tam posílám, když jsem doma. :oops:

Příště už špatné svědomí mít nebudu. Pokud ale do budoucna bude mít „barevnou“ rýmu, případně bude mít věčně u nosu „vodovou“ nebo „barevnou“ nudli, zůstane doma tak dlouho, dokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.9.11 12:05

Já si myslím, že pokud mrně smrká, tak není problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.9.11 12:10
Hanule píše:
Já ho tam posílám ne proto že by mne obtěžovalo mít ho doma, ale aby byl mezi dětmi. Hodně mu to prospívá, je tam 14 dní a chová se o hodně lépe než když mu chování kazím svojí výchovou já. Má tam kamarády, učí se nové věci… To mu doma nabídnout nemůžu. Nejsem ten typ co by celý den nadšením poskakoval a učil děti poznávat zvířátka, stromečky, barvičky, malovat… A ještě u toho s úsměvem stihl uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit…

Myslím, že Hanka narážela na to, když maminky, které jsou doma, posílají do školky dítě s rýmou. Ne že je posílají do školky obecně, když s nimi můžou sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.9.11 12:14

Tam jde o úplně něco jiného!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.9.11 12:15
Raduš.ka44 píše:
Hanule píše:
Myslím, že Hanka narážela na to, když maminky, které jsou doma, posílají do školky dítě s rýmou. Ne že je posílají do školky obecně, když s nimi můžou sedět doma.

jo presne tak - mam dite s rymou a jsem s miminem doma - nevidim duvod posilat ho do skolky, ale asi to ma kazda jinak…

• Citovat
  • Upravit
16291
19.9.11 12:17
Raduš.ka44 píše:
Hanule píše:
Myslím, že Hanka narážela na to, když maminky, které jsou doma, posílají do školky dítě s rýmou. Ne že je posílají do školky obecně, když s nimi můžou sedět doma.

Tak nějak, už jen proto, že by opravdu většina dětí byla doma celou zimu :)

Férové tedy je zeptat se učitelek, zda jim to nevadí. Někde v okolních diskuzích jsem četla, že jsou i školky, kde pokud tam matka přivede dítě s rýmou, tak jí ho nevezmou. Našim to naštěstí nevadí, ještě když se za to omlouvám, tak na mne koukají zda jsem spadla z višně, za co se omlouvám, že prostě děti jsou často nemocné a ve školkách to přeskakuje o to víc, tak co řeším, když mu jinak nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
učMŠ
9.4.12 11:37

nachlazení ve školce

Do školky patří ZDRAVÉ děti a žádné jiné.Každá z vás, která dá dítě do školky nachlazené s rýmou(a někdy i s teplotou a pod práškem) s kašlem,s průjmem,s impetigem, se zánětem spojivek atd.(vlastní zkušenost) si musí uvědomit, že vaše dítě nakazí ty ostatní.Není to správné.A maminky na MD?Máte možnost být se svým dítětem doma, vyléčit ho......nechápu to.Nynější děti přecházejí kde co a nemají šanci se vyléčit.Vše se jim ale odrazí jednou v dospělosti.A učitelka?Maminka ráno tvrdí, že DOMA rýmu nemá, nesmrká, nekašle.......jen mu prosím kapte pro jistotu do nosu.....do krku.....už byl pokus s medicínou- což byly antibiotika ( to je dobrý, už mu nic není a běhá venku já musím do práce).....Takže podle mně: Jen NEZODPOVĚDNÁ matka dá do školky dítě nemocné. Je to sobecké vůči ostatním zdravým dětem v MŠ.

• Citovat
  • Upravit
2803
9.4.12 17:22

Znám školku, kde chodí i nemocné pí, uč. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karin
10.4.12 09:18

holky, a to vaše děti se každou chvilku samy vysmrkají? Já mám 5 letou dceru a ona se sama vysmrká, když už ji teče snopel po puse, jinak ji to ani nenapadne a to už je dost pozdě. Naše malá byla 2× na píchání oušek, protože jsem s ní smrkala tak 1× za půlhodiny, což je při rýmě dost málo. Teď s ní smrkám, i když nic neteče 1× za 10 minut a od té doby (1,5 roku) už žádné píchání nebylo. Podle doktorů se opravdu musí hodně často smrkat, i když je ucpaný nos a nic neteče a už vidím, jak učitelky s dětmi tak často smrkají, protože to by nemohly dělat nic jiného. Fakt vám nevadí, že nemáte dítě pod dohledem, jestli smrká? A pak se maminky diví, že dítě je pořád nemocné

• Citovat
  • Upravit
1764
10.4.12 09:36

Holky já mám výbornou zkušenost s tymiánovým krémem na rýmu a Eucasol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat