Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak pokud ti nezabiraji bezne leky nebo dokonce kortikoidy, tak odstraneni nosni mandle.
@Anonymní píše:
Ahoj. Potrebuju poradit. Každou chvíli, cca každý měsíc a půl mam hroznou rýmu. Zelenou, ucpaný nos, ztratim čich i chuť.. hrabu se z toho i 2 týdny. Jinak trpím i celoroční rýmou, takže smrkam každý den každou chvíli. Beru kortikoidy do nosu, ale jsou úplně na h*vno. Nevíte co by mohlo pomoct? Doktoři v tomto stojí za nic, protože ve 21. století řeší úplně zbytečné operace a nikdo neví co na rýmu.
Anonym díky
Me třeba pomaha inhalator a do toho ambrobene kapky - pomůže odkaslat a rozpouští mi zadní rýmu. Lip se mi po tom smrka. Posledne jsem měla ten nejhorší hnus za dva dny pryc a celkove za 5 dnů klid. Inhalování vincentky jako prevenci jsem nezkousela, máme to od od jara, takže uvidime jak podzim.
Ahoj. Potrebuju poradit. Každou chvíli, cca každý měsíc a půl mam hroznou rýmu. Zelenou, ucpaný nos, ztratim čich i chuť.. hrabu se z toho i 2 týdny. Jinak trpím i celoroční rýmou, takže smrkam každý den každou chvíli. Beru kortikoidy do nosu, ale jsou úplně na h*vno. Nevíte co by mohlo pomoct? Doktoři v tomto stojí za nic, protože ve 21. století řeší úplně zbytečné operace a nikdo neví co na rýmu.
Anonym díky