Rýma "vodovod"

319
17.6.11 16:38

RÝMA VODOVOD

SOS mám rýmu jako trám pálí mě a z nosu mi teče " vodovod". poraďte cokoliv. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
17.6.11 17:42

buď ráda že tečeš a že nemáš nos ucpanej :hug: jinak radím mazat okolí nosu, pokud nekojis a nejsi tehule tak si vzit zirtec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.11 17:57

cibuli nakrajet dat do puncochy a privazat k posteli nebo kamkoliv blizko (na noc) vytahne ti to az z paty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
17.6.11 18:20

To bude asi nějaká alergie ne? Já mám podobný problémy v zimě, doktor mi řekl, že mám prostě alergii na zimu. Jediný co mi pomohlo jsou kapky nasobec s kortikoidy, vždycky se to hned uklidnilo a vydrželo to dlouho. Není dobrý je užívat nějak dlouhodobě, ale naštěstí to je jenom lokální, takže se to do těla nedostane. Pak je taky možný že jsi někde nastydla a nebo chytila nějakýho „bacila“ a je to začátek onemocnění. Pokud je to nastydnutí, tak doporučuju jít se vyvalit na sluníčko a nechat se trochu prohřát. Jo a taky se snaž co nejmíň smrkat, mě to přišlo jak začarovanej kruh, čím víc jsem smrkala, tím víc se mi ty sliznice překrvovali a bylo to ještě horší. Tekoucí rýma se nemá jak usadit :wink: Snad se toho brzo zbavíš, já to taky nenávidím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
17.6.11 18:22
magdicka píše:
cibuli nakrajet dat do puncochy a privazat k posteli nebo kamkoliv blizko (na noc) vytahne ti to az z paty :mrgreen:

Já nevim, já myslím, že cibule tu rýmu spíš ještě víc spustí. Ano na ucpaný nos bych to dala, ale takhle, no nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
17.6.11 18:35

moc děkuji za rady, zařídím se podle nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.6.11 06:30

jahudko asi mas pravdu s tou cibuli spis je to na usazene hleny, ktere rozpusti. ja jen ze kdyz maji holky rymu tak jim to tam dam a hned se to zlepsi to dychani apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí