Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
SOS mám rýmu jako trám pálí mě a z nosu mi teče " vodovod". poraďte cokoliv. Děkuji.
buď ráda že tečeš a že nemáš nos ucpanej
jinak radím mazat okolí nosu, pokud nekojis a nejsi tehule tak si vzit zirtec
cibuli nakrajet dat do puncochy a privazat k posteli nebo kamkoliv blizko (na noc) vytahne ti to az z paty ![]()
To bude asi nějaká alergie ne? Já mám podobný problémy v zimě, doktor mi řekl, že mám prostě alergii na zimu. Jediný co mi pomohlo jsou kapky nasobec s kortikoidy, vždycky se to hned uklidnilo a vydrželo to dlouho. Není dobrý je užívat nějak dlouhodobě, ale naštěstí to je jenom lokální, takže se to do těla nedostane. Pak je taky možný že jsi někde nastydla a nebo chytila nějakýho „bacila“ a je to začátek onemocnění. Pokud je to nastydnutí, tak doporučuju jít se vyvalit na sluníčko a nechat se trochu prohřát. Jo a taky se snaž co nejmíň smrkat, mě to přišlo jak začarovanej kruh, čím víc jsem smrkala, tím víc se mi ty sliznice překrvovali a bylo to ještě horší. Tekoucí rýma se nemá jak usadit
Snad se toho brzo zbavíš, já to taky nenávidím ![]()
magdicka píše:
cibuli nakrajet dat do puncochy a privazat k posteli nebo kamkoliv blizko (na noc) vytahne ti to az z paty
Já nevim, já myslím, že cibule tu rýmu spíš ještě víc spustí. Ano na ucpaný nos bych to dala, ale takhle, no nevím nevím ![]()
jahudko asi mas pravdu s tou cibuli spis je to na usazene hleny, ktere rozpusti. ja jen ze kdyz maji holky rymu tak jim to tam dam a hned se to zlepsi to dychani apod.