Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Katko, pokud malá nehorečkuje, určitě bych šla…jestli teda městem nemyslíš nějaký hypermarket
Čerstvý vzduch jí udělá určitě dobře. Když byl malý ještě kočárkový, vždycky nám dr doporučovala procházky venku (hlavně v zimě) - jen pořádně obléct a na čerstvý vzduch. A i teď máme naordinované procházky, jen žádné lítání (malý má 4,5) ![]()
Katko, já bych malou nabalila, do kočárku, do fusaku - beru to tak, že doma by v klidu nebyla, v kočárku bude v klidu, odpočívat.
Sice 2 hoďky je docela dost, ale někdy to prostě jinak nejde ![]()
Ne do hypermarketu ne.Primo do mesta svica se sni bude prochazet a my mezitim vyrideme co mame.Je to dost dve hodky ale ono to jinak nejde.Lip to zvladne v kocarku nez sni doma.
My chodíme s rýmou ven běžně, malému to dělá dobře. Potřebuje se vyvětrat. Doma bychom zůstali až kdyby měl teplotu.
Ahoj, souhlasím s holkama, jdu ven pokud nejsou horečky.Mám pocit, že se tak líp dostanou z rýmy a kašle než kdyby byly zavřený doma
Holky dekuji,ona uz totiz byla takhle nachlazena ale to mela teploty.Takze jsme byli doma a ted jsem prave nevedela.Venku je dost velka zima.Aspon to treba bude rychleji za nama.
Holky, mala je opet nachlazena ma rýmu a trochu pokaslava obcas teplota neni.A ja dneska potrebuji na dve hodky jit do mesta a venku mi ji mela hlidat skoro sestra.No ated nevim jestli jit sni ven nebo ne.