Rýmička a hexavakcína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
18.2.15 12:04

@martina.se no chtela sem jinou, ale mame v meste pouze jednu… Nenecham ho radeji ockovat, pze uz tak je drazdive miminko.. Jen me zpetne mrzi, ze sem mudr uverila, ze se smi s rymou ockovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.2.15 12:43

@shina hele víš jak, i lékař může být pětkař, já za tou mojí dojíždím do jiného města půl hodiny po dálnici, no a teda jak tak čtu, jsem za ní fakt ráda a nelituju toho času a benzínu. Taky jsem vždycky lékařům věřila, ale fakt po zkušenostech si vždycky projistotu o dané problematice vyhledám informace a pak si to tak nějak svým selským rozumem porovnám i stím co mi řekl lékař(tedy pokud toho lékaře neznám a nedůvěřujuju mu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.2.15 13:14
@shina píše:
@martina.se no chtela sem jinou, ale mame v meste pouze jednu… Nenecham ho radeji ockovat, pze uz tak je drazdive miminko.. Jen me zpetne mrzi, ze sem mudr uverila, ze se smi s rymou ockovat :(
:zed: tohle je fakt síla :zed: ta dr je prostě šílená..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
18.2.15 13:55

@martina.se, ono to tak stojí v příbalové informaci - z osobní zkušenosti jsem nabyla pocitu, že kontraindikací je jen smrt :nevim:. Ještě, že náš PAN pediatr, je ochoten vyslechnout rodiče a až pak jednat a nestranně se rozhodovat :dance: (jinak by má alergická dcera byla naočkovaná již dávno - výsledek nejistý, ale naočkováno by bylo - hurá :poblion:.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.2.15 14:05
@MarieP píše:
@martina.se, ono to tak stojí v příbalové informaci - z osobní zkušenosti jsem nabyla pocitu, že kontraindikací je jen smrt :nevim:. Ještě, že náš PAN pediatr, je ochoten vyslechnout rodiče a až pak jednat a nestranně se rozhodovat :dance: (jinak by má alergická dcera byla naočkovaná již dávno - výsledek nejistý, ale naočkováno by bylo - hurá :poblion:.)

musí se člověk ozvat, no :zed: ježiš.. zlatá naše dr, fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.2.15 22:28

Už jsem to tu někam psala..Při nemoci neočkovat! Vážně. Někteří doktoři jsou v tomhle zvláštní, asi si to neuvědomují, nebo nevim. Měli by být lépe informovaní a hlavně lépe informovat nás, maminky! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek