Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@verun1308 testuj jinym testem, na ty clearblue je dost diskuzi, kde to holky delaj a carky jsou falesny.
@DandátkoP měla jsem jen tyto😄… ale na žádnou diskuzi s falešnýmu duchy na CB jsem nenarazila, proto jsem založila tuto diskuzi ![]()
@verun1308 jo tady poradne nic nevyhledas…clearblue neni spolehlivej, ne tenhle.
Zkusila bych od Mama testu ten mi vyšel pozitivní takhle brzo 😀 a malýmu jsou 4 týdny držím palce
@Aneta009 ja prave koupila tyto s tím, že je mám kdyby něco
… na mama testy jsem právě slyšela špatné recenze. Ale moc diky za odpověď ![]()
@verun1308 naprosto chápu tu nedockavost, ale stejně bude vždy nejjistejsim testem ten, který budeš dělat s termínem MS ![]()
A Clearblue bych už tuplem nedělala takhle brzy, jak holky psaly, tak tenhle typ dělá rád rysky.
@Bellamia jooojoo😆 ja si schvalne koupila CB protoze by mel byt citlivost 25, tzn drive by mel vyjit papirovy pozitivni
ale uvidime ![]()
Mě to přijde spis jako vadný test
CB má nižší citlivost, ten ti takhle brzo nic neukáže.
@Kriss Tina tento CB má citlivost 25, tj vyssi nez mama test 10. Ale take mi to prislo zvlastni tak se ptam do placu ![]()
@verun1308 jenže ty na casnejsi zachycení hcg potřebuješ test s nižší citlivosti, nejlíp tedy 10.
Pro příklad
Mamatest 10 zachytí 10 jednotek hcg
CB 25 zachytí až když bude v moci 25 jednotek hcg
@verun1308 píše: Více
No to sem myslela, ze to má 25 a papirkove testy 10, takže tohle není tak citlivé a ukaze později ![]()