Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím chci se zeptat když se vam někdy ukázala na tt ryska nebo falešný duch jak dlouho ste to tam měly? Nezmizí to?
V každým testu máš návod, ve kterým je napsáno, po jaký době máš test odečíst a po jaký době už ne. Tak si ho přečti a získáš odpověď na svojí otázku. Není zač.
@Azeretereza No mě se ukázala čárka po cca 3-4 minutách od testovani a už ji tam mám 3 den furt stejně slabou, to není právě po limitu jen my šlo o to jestli není falešná protože jsem hodně z minula duchové a pak druhý den zmizly nebo slably ![]()
@Lejlas tři dny není po limitu? To schraňuješ počůraný testy tři dny?
Hele nevím, já si ho normálně udělám, počkám ty minuty co jsou v návodu, kouknu, vidím a hotovo. Číst to jako knížku asi nemá úplně smysl.
Nic neschraňuju, jen na něj koukám jestli čárka nezmizí na jiným tt my nic nevyšlo tak my přišlo divný proč na jednom tt čárku mám a na jiným ne, ![]()
@Lejlas píše: Více
Prosím tě, budeš každý den zakládat novou diskuzi a řešit svůj test, dělaný před několika dny?? Víš o tom, že ten test je platný jen chvíli po tom, co se objeví výsledek a pak už je neplatný, ať už se tam ukáže cokoli?
A co si tedy udělat další test, místo očumování tři dny starého testu?
Vždyť jsem psala že jsem si dnes ráno dělala další z ranní moči, a nic byl to tt dr. max a lehce pozitivní byl pepino ten test zrovna moc nemusím ale nestihla jsem v ten den do lékárny, a on my tam zrovna ukázal toho duch
No tak když tam nic nebylo, tak hádej co? Asi těhotná nebudeš a nebo je ještě brzy. A to, že si budeš hýčkat 3 dny starý test a zkoumat tam nějakou čárku, tak ne. Jestli těhotná nejsi, tak je ten test snad úplně jedno, ať je na něm cokoli
Tohle už je fakt nemoc.
Až na to, že nemáš dělat každý den novou a novou diskuzi v podstatě o ho. ně
o neexistující čárce na 3 dny starém testu. Tohle je fakt diagnóza.
Jo a místo toho zběsilého testování a zkoumání starých testů, si radši zopákni češtinu.
@Barevné klubíčko nechápu proč jste tak lidí zly vždyť se jenom Ota a pokud stím máte nějaký problém tak to nekomentuje a jde tě dál jestli máte mindrak tak si to vybíjej tě na někom jiným vždyť od toho tu jsme
![]()
@Kejtty774 píše: Více
A tobě přijde normální zkoumat 3 dny starý test, když ty nové má negativní a ještě kvůli tomu zakládat každý den novou diskuzi? Já chápu, že chce být těhotná, ale tímhle si fakt nepomůže…
@Kejtty774 rejpalkove takový lidi mám víte čeho ať si píšou co chtěj, já si můžu dělat diskuze jaký chci a kdy chci! a nikdo my do toho nemůže co kecat, od toho tady ta stránka je, a jestli se to někomu nelíbí tak to je jeho problém můj ne ![]()