Ryska na těhotenském testu zmizne

222
6.5.24 10:18

Ryska zmizne

Zdravím chci se zeptat když se vam někdy ukázala na tt ryska nebo falešný duch jak dlouho ste to tam měly? Nezmizí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
6.5.24 10:54

V každým testu máš návod, ve kterým je napsáno, po jaký době máš test odečíst a po jaký době už ne. Tak si ho přečti a získáš odpověď na svojí otázku. Není zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.24 11:03

@Azeretereza No mě se ukázala čárka po cca 3-4 minutách od testovani a už ji tam mám 3 den furt stejně slabou, to není právě po limitu jen my šlo o to jestli není falešná protože jsem hodně z minula duchové a pak druhý den zmizly nebo slably :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.5.24 11:11

@Lejlas tři dny není po limitu? To schraňuješ počůraný testy tři dny?
Hele nevím, já si ho normálně udělám, počkám ty minuty co jsou v návodu, kouknu, vidím a hotovo. Číst to jako knížku asi nemá úplně smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.24 11:20

Nic neschraňuju, jen na něj koukám jestli čárka nezmizí na jiným tt my nic nevyšlo tak my přišlo divný proč na jednom tt čárku mám a na jiným ne, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 11:32
@Lejlas píše: Více

Prosím tě, budeš každý den zakládat novou diskuzi a řešit svůj test, dělaný před několika dny?? Víš o tom, že ten test je platný jen chvíli po tom, co se objeví výsledek a pak už je neplatný, ať už se tam ukáže cokoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.24 12:07

Ano napíšu klidně i zítra o tom, co je ti po tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030
6.5.24 12:28

A co si tedy udělat další test, místo očumování tři dny starého testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.24 12:36

Vždyť jsem psala že jsem si dnes ráno dělala další z ranní moči, a nic byl to tt dr. max a lehce pozitivní byl pepino ten test zrovna moc nemusím ale nestihla jsem v ten den do lékárny, a on my tam zrovna ukázal toho duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 14:37

No tak když tam nic nebylo, tak hádej co? Asi těhotná nebudeš a nebo je ještě brzy. A to, že si budeš hýčkat 3 dny starý test a zkoumat tam nějakou čárku, tak ne. Jestli těhotná nejsi, tak je ten test snad úplně jedno, ať je na něm cokoli :roll: Tohle už je fakt nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 14:38

Až na to, že nemáš dělat každý den novou a novou diskuzi v podstatě o ho. ně :roll: o neexistující čárce na 3 dny starém testu. Tohle je fakt diagnóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 14:39

Jo a místo toho zběsilého testování a zkoumání starých testů, si radši zopákni češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.5.24 15:34

@Barevné klubíčko nechápu proč jste tak lidí zly vždyť se jenom Ota a pokud stím máte nějaký problém tak to nekomentuje a jde tě dál jestli máte mindrak tak si to vybíjej tě na někom jiným vždyť od toho tu jsme :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 16:12
@Kejtty774 píše: Více

A tobě přijde normální zkoumat 3 dny starý test, když ty nové má negativní a ještě kvůli tomu zakládat každý den novou diskuzi? Já chápu, že chce být těhotná, ale tímhle si fakt nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.24 16:17

@Kejtty774 rejpalkove takový lidi mám víte čeho ať si píšou co chtěj, já si můžu dělat diskuze jaký chci a kdy chci! a nikdo my do toho nemůže co kecat, od toho tady ta stránka je, a jestli se to někomu nelíbí tak to je jeho problém můj ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí