Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
játra nemá rád.. ![]()
Rizoto dělám pořád… ![]()
Já už fakt nevím, pořád dokola, rizoto, rýže s osmaženou zeleninou, čína… už mě to vaření pro něho vůbec nebaví…
my s přítelem milujeme vepřové na kari a rýži.. pěkně se smetanou..
Gabrielaaa píše:
my s přítelem milujeme vepřové na kari a rýži.. pěkně se smetanou..
Mohu poprosit recept??
Ahojda, no a nevadilo by mu k té rýži mít nějaký sosík od masa jen tak trosku..a nebo hodně delavam maso libové např kýta atd.. na plátky nakrajím rajcata a papriky. Maso opecu na hlubší panvičce aby se zatahlo a melo barvu pak pridam zeleninu a podusím. Pak podleju vývarem, nebo vedou s kouskem bujonu a dusím do měka…s tou zeleninou vznikne takovou sos a není to uplně kalsická omáčka navíc jde toho dat jen malinko aby ta rýže neplavala to pak není ani dobre..(samo trošku koření na to maso podle chutí určo sul pepř.. ![]()
Tak kdyz nema rad omacky, asi to mate tezke
Kure k rszi taky mame radi! Jinak nemusi to byt cina co budes delat - ja treba delam maso na zpusob ciny a zmenim koreni, takze treba gulasove a tak ![]()
Nicmene muj chlap neni vybiravy a sni ryzi klidne i k tomu gulasi, popripade jsem jednou zkousela zapect misto testovin v troube - s brokolici a syrem a nahodou to taky byla mnamka ![]()
Dneska jsem malému dala k obědu kuřecí s brokolicí,mrkví a cuketou-a dávám mu k tomu rýži.
Zdravím
Můj manžel strašně miluje rýži, už jen z toho důvodu že hodně cvičí a toto je prý nejlepší jídlo.. Jenže já už nevím co mu k té rýži mám vařit.. NEMÁ rád omáčky, čínu má snad každý den..
Co vaříte k rýži mimo omáček?? Díky