rýžová kaše

76
14.11.05 09:55

rýžová kaše

Ahoj holky,

jaké máte zkušenosti s nemléčnými kašemi? Jsem alergik a první dcera taky, tak Tomíkovi (7,5 měsíce) dávám večer jen rýžovou nemléčnou kaši do MM. Když to udělám podle návodu na obale, je to jak mlíko a špatně se to dává lžičkou, tak dávám trochu víc. Postupně jak to chladne,tak je to zas děsně tekuté, takže když krmím malého v pyžámku, musím ho pak převlíct :roll: Měla jsem Sunarku, teď koupila Nestlé -POMOC :evil: a to je ještě horší. Mám ještě pohankové instantní vločky, chci je zkusit,ale bojím se aby se po nic v noci nepokakal.
Budu ráda za vaše zkušenosti a nápady.
Dík Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
14.11.05 10:11

Ahojky, zkuste kasi Sinlac od Nestle. Je sice drazsi, ale je vyzivna a vyborne stravitelna a doporucuje se pro alergiky. My jsme ji na zacatku prikrmu hodne pouzivali a jeste ted ji obcas prckovi davam.
Romca a David, 11 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.05 10:13

S kašemi od Nestle, Hami a podobně jsem měla stejnou zkušenost jako ty. Kupuju tedy kaše ve zdravé výživě (otesánky a nominy). Jednak vycházejí levněji, jednak s nimi není výše zmíněná potíž. Používáme i vločky z různých obilovin, ale Jan to moc nechce, jedině, když to pak trošku projedu mixérem. Není ta kaše z nich totiž tak hladká a to je u nás kámen úrazu. Malému chutnají. Se stolicí s pohankovou ani jinou kaší jsme problémy neměli…

Klára + Janek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.11.05 10:21

Ahoj , ja kupuji ryzovou kasi od nestle za 30kc. Delam ji s vodou a rozmackam ovoce. Nebo i ovocne nemlecne od nestle a dam tam kase, kolik uznam ja za vhodne. No a pak presne kase ze zdrave vyzivy. Maji toho spousty. Dobra je kukuricnopohankova od countrylife. Ja delam vetsinou s vodou a ovocem, nebo hodne obcas s hypoalergennim mlekem nebo nekdy s mym mlekem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure