Dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
13.11.05 19:59

Dotaz

Ahoj všem.Mohl by mi někdo poradit kdo má skušenosti s kočárkem Bebetto Tiger :?:.
Hlavně odpružení zda je alespoň částečně houpací a jestli jde vyprat potah .Nikde nemůžu tohle zjistit chtěla bych kočárek objednat na www.Promi.cz tak pořád přemýšlím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.11.05 20:31

Ahojky. Tak my máme bebetto tiger a jsme hodně spokojeni.Péruje perfektně,dá se to i zrušit,zboku má pojistku.Řídí se dobře,je super i do terénu(my hodně lítáme po venku a po horách nebo lese) a osvědčili se nám ty velké nafukovací kola. V porovnání s kočárem Tako je o pár kilo lehčí,lépe řiditelný,není tak tvrdý a velikostně je myslím asi o 2 cm větší. Vím o čem mluvím Tako má švagrová.Umývat jsem ho ještě neumývala,ale myslím že bude stačit mokrý hadr a na horší fleky i kartáček asi jako uvšech jiných kočárů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.11.05 07:30

Dík za odpověď o Taku jsem slyšela,že není moc dobrý a hlavně malý viděla jsem u kamarádky,že do Taka měla problém dát 3měsičního syna s fusakem.Tak si Bebetto asi koupím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
12
9.2.14 16:37

Ahojky vim ze se to sem zrovna moc nehodi ale prosim nevite nektera jak jsou prasky posledni zachrana pred otehotnenim do 72hodin jestli je potreba recept? Nekde jsem cetla ze uz se prodava volne nevite nektera dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
9.2.14 16:45

@babu150 jo v lékárně na občanku, postinor cena asi 500 ale čím dřív se ten lék vezme tím lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.14 16:55

Dekuji moc hned zitra pobezim do lekarny pro nej too bude 48 hodin on mi to rekne jen tak a tedko ze gumicka byla praskla ja bych fakt 3 uz nexvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
9.2.14 17:37

@babu150 to je blbec, měl by do lékárny běžet sám :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.14 17:52

No mela jsem stejnou reakci kdyz mi to rekne po dnu vlastne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
9.2.14 18:00

@babu150 jemu je to asi jedno co :? tak at to alespon zaplatí, taky to mohl říct hned :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.14 18:07

No vipada to ze je on se stim asi netrapi vubec, a to si teda zaplati :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie