Prosim poradte, I´coo nebo Mutsy !?!?!?!?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
13.11.05 16:44

Prosim poradte, I´coo nebo Mutsy !?!?!?!?!

Dobry den, zvazuji koupi kocarku a po dlouhem hledani jsem nakonec dosla ke znackam Mutsy a I´coo. Netusim ale ktery vybrat a protoze se u obou nejedna o zrovna malou cenu, byla bych opravdu vdecna za pozitivni a negativni zkusenosti, ktere mate s jednim nebo druhym kocarkem.
diky moc !!!!

ps: jeste jsem uvazovala o Traxx Merlin, ale nevim jestli se predni naprava nenataci prilis malo a take jsem slysela, ze jeho barvy ve skutecnosti nevypadaji vubec hezky :(

mirka :twisted:

mirka_ruzickova@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
13.11.05 17:31

:)

Já mám Icoo Platon 4 air+hlubokou korbu a je super Mutsy je taky nádherný kočárek,ale zdá se mi obtížnější na jízdní vlastnosti než bych se to s ním naučila :) zkoušela jsem to v jednom obchodě a tak nějak jsem se zasekla s tou aretací :) což se mi u Icaa nestalo :) takže máme doma Icoo které čeká na naše mimi :)

Hodně štěstí při výběru :)

Markétkaa a Domíšek 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.11.05 17:47

Ja zas davam hlas Mutsy. Jeho design je nadhernej a u Icoo by me odradila ta velka vaha… Ono vozit tri, ctyr, petikilove miminko je o necem jinem nez pak vozit 10, 12, 15kilo vazici a pohybujici se batole. Staci jeden kopec a clovek funi jak lokomotiva. Ale zase je to dobre na hubnuti :lol:

• Citovat
  • Upravit
563
13.11.05 18:46

Ahojky,

já mám I´COO trojkolku a jsem spokojená. Pokud hodláš s kočárkem nakupovat, tak si srovnej nákupní košíky. Nevím, jestli má Mutsy jeden standardní košík, ale pokud ano, tak do něj skoro nic nedáš. Alespoň košíky, co jsem zatím na Mutsy viděla, byli na nic. Mají nizoučký okraj. Je to drobnost, ale já třeba nakupuju sama, takže velký košík, jako má I´COO, je super. Jinak k té váze kočárku - I´COO je pěkně ovladatelný, i když je těžký. Ale je to věc názoru, někdo rád to, někdo ono.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.11.05 18:57

Ahoj,
tak my jsme si poridili MUTSy. Puvodne jsme planovali 3RIDER, ale po zkusenosti v obchode se mi zdal trochu vratky. Nakonec jsme vybrali URBANRIDER v barve cernostribrna. Je to uzasny kocarek, ma velmi neotrely design, zkratka nas uchvatil u od zacatku. Prozatim je tedy „ustajen“, ale uz se tesim, az s nim vyjedeme:)))
Mame korbicku, sportacek, autosedacku + adaptery, fusak a plymo. Vse je uzasne skladne, lehke, prehozeni korbicek zvladne i male dite.
Stastnou ruku pri rozhodovani.
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí