Rýžový odvar na koliku?

1428
22.8.13 21:58

rýžový odvar na koliku?

Ahoj holky, dostala jsem radu, ze na koliku a kruceni ve strevech je dobry udelat mleko…nekojim…do ryzoveho odvaru…slysela jste to nektera? Synovi je 6 tydnu a strasne trpi na prdiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
monca114
22.8.13 22:01

Po tom bude mít zácpu, podle mě to není dobrej nápad

• Citovat
  • Upravit
11966
22.8.13 22:02

Rejze stavi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
22.8.13 22:05

Jj, staví. Je to na průjem. A proti bolesti břicha a prdům těžko pomůže. Aby to bolení ještě nezhoršila…

• Citovat
  • Upravit
1428
22.8.13 22:09

Me to taky prijde divny, pry to neni ryze jen odvar, tak nevim, poradila mi to jedna doktorka, teda ne pediatricka, ze to upravi streva, nemam na to odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
22.8.13 22:12

Vím o čem mluvím, syn pil rýžák od 2 měsíců, protože ze silných ATB a dalších léků měl velké průjmy a zvracel. Na bolení břicha to nepomůže

• Citovat
  • Upravit
14046
22.8.13 22:22

Jen to zhorší

já dávala fenykl, mlžeš zkusit odvar z ovesnýc vloček, sab simplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.8.13 22:28

Ja uz zkusila vse, davam pred kazdym krmenim espumisan, zkousela sem sab simpl, davam probiotika, maly je chvili po krmeni hodny, pak zacne tlacit a vriskat, tak jen nosim a chovam, spi jen u me v naruci, jak ho polozim, do dvou minut ue vzhuru a rve, navykly na chovani by snad v 6ti tydnech byt nemel ne, tec posledn7ch deset dni se v noci najedl po 3 hod a spal dal, ale ted 3 noci zas jak na zacatku, breci, breci, tak chvili chovam, pak polozim, hodku spi, rve, krmim, chovam a nakonec uz nemam silu, polozi, m ho na sebe a spime cca do 6ti v polosede, pak tas nanovo, uz se budi a tlaci, prca, mliko jsem uz zmenila 4× a posledni mame uz tak 3 tydny, tak by to nemelo mit vliv na zhorseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
22.8.13 22:31

Heleď, ten rýžák můžeš zkusit, maximálně ho to břicho bude bolet ještě víc…

• Citovat
  • Upravit
1428
22.8.13 22:35

No to neeeee, jeste vic neee, on nekdy, kdyz mu to bricho masiruju tak tak rve, az z toho kasle…nemam fakt odvahu a tu masaz uz taky nedelam, to se neda…nechapu, ze uz byl lepsi a ted zas zhorseni, z ceho jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.8.13 22:43

@zuzuza zkus vysadit ty kapky na chvíli a masíruj mu nožičkama bříško (skrč a natáhni)nebo skrč a chyť chodidla a toč jen s nohama dokola, taky ho nechávej ležet na bříšku(pod tvým dohledem)ono jim to občas pomůže se pěkně vyprdět, a uvař fenyklový čaj z normálního fenyklu (koření) a zkus mu ho dávat, taky teplá koupel by mohla zabrat a trochu ho uklidnit, nos na tygříka to hodně pomáhá a nejvíc našemu do dnes pomáhá to nošení do klubíčka to že vždycky vysrajdí a vyprdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
22.8.13 23:06

Rýže staví dává se při průjmu to bych nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
22.8.13 23:08

zuzzu

Malá na to trpěla hrozně moc a docela dlouho asi do 6 měsíců. Espumizan jí nedělala dobře. Pomohly až kapky Sab simplex pak to samo přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.8.13 23:09

Rýže je na průjem a ovesné vločky na zácpu. Obojí u nás fungovalo velmi spolehlivě.
Hlavně to chce teplo, bříško nemá prostydnout. Teplou žínku na bříško, nebo takový ten hřející polštářek. Klidně i lahev s teplou vodou. Někdo používá i fén, ale opatrně ať ho to zas nepálí.
Z kapek na to pomáhal nejvíc Babycalm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.8.13 00:57

Vim jsem trapna, co satek, kdyz mu pomaha chovani?. Balzam na zada, nervy, moje i mimina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí