Jedeme s 3,5letým dítětem na vodu

439
11.5.26 20:34

S 3,5 letý dítětem na vodu

Ahoj všem. Nikdy jsem vodu nejela a vůbec nevím co sbalit nebo jak to bude vypadat 😃. Jedeme začátkem června, takže počítám že asi určitě plavky, opalovák, sandále, něco na hlavu, nějaký to tričko ať nejsme spálení. Ale jinak vůbec netuším co by se mohlo hodit. Spaní jsem schopná pořešit, to pro mě není problém, ale ty praktický věci kolem a do čeho to nacpat?
Děkuju všem za rady vystresovaný matce :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
11.5.26 20:37

Vesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35818
11.5.26 20:38

No hlavně něco na průjem. Věci do uzavíratelných barelů.
A jinak bych teda dítě co neumí aspoň průměrně plavat na vodu nebrala, zvlášť když ani ty nemáš žádný zkušenosti. Voda má sílu jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
11.5.26 20:40

Vesty, věci na převlečení, boty do vody, suché boty, věci dáváme do barelu. Naše děti jezdí s helmou na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76656
11.5.26 20:42

@Amelka898 neoprén pro dítě, já jsem teda docela odvážná, ale s 3,5letým dítětem bych na vodu nejela vůbec - jsi odvážná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
11.5.26 20:47
@Amelka898 píše: Více

No a co Tě to napadlo?

Umíš dobře plavat a i vytahovat topící se děti?
Dítě umí plavat a má rádo vodu?

Jinak vybavení je dnes mrak, stačí projít vodácké obchody, osobně by mě k tomu nikdo nedonutil, předpokládám, že to napadlo chlapa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1833
11.5.26 20:50

Starsi i mladsi byly 3r kdyz jsme byli s nimi poprve a v pohode. Ale fakt je, ze mame zkusenosti a hlavne jeli jsme Sazavu, takze tam zadna divocina nehrozila.
Predpokladam, ze zakladatelka pojede s nekym zkusenym, a zadne zahranicni pereje.
Hlavne barel na veci, opalovak, ksiltovku, vestu pro dite. Cim dele budete, tim je veci vic. U nas kdyz jezdily rodiny s detma na vic dni, byl vzdy jeden auto doprovod, co mel nalozene stany, spacaky a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
11.5.26 20:51

Loni jsme byli na vodě 3 rodiny a nejmladšímu byly necelý 3 roky, úplně v pohodě seděl, měl plavky, vesticku, pluli jsme 2 dny s přespávání ve stanu a pauzama na oběd u vody. Bylo to super. Věci do barelů, my měli na věci převozníka, takže jsme měli jen to nejnutnější a svačinu u sebe, zbytek na nás čekal v tábořišti.
Určitě si to užijete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
11.5.26 21:08

Pokud jsi v životě na vodě nebyla, tak smekám před tvojí odvahou. Budete na lodi s někým hodně zkušeným? Ještě vezmi základní lékárničku a kvalitní repelent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
11.5.26 21:14

Pokud jsi v životě na vodě nebyla, tak tam neber tak malé dítě.
Nebo bych se domluvila, že byste měli nějaký odlehčenější trip - spíše po souši, sem tam se svést.
3,5 leté dítě je ještě pořád poloviční sebevrah bez špetky sebezáchovy. Už proto bych na to šla velmi obezřetně. A upravila to spíš podle chování dítěte, než dle svých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.5.26 21:21
@free333 píše: Více

Dobře plavat umím, samozřejmostí budou vesty. Já si až tak moc nevěřím že bych dítě vytáhla, ale manžel to tam zná, vodu sjížděl dřív často a kdyby to bylo opravdu hodně nebezpečný nevezme nás tam. Samozřejmě riziko je vždycky všude, o tom žádná. Ale v tomhle směru manželovi 100% věřím. No jenže s jeho informací „sbal co si myslíš že budeš potřebovat“ si naběhl, protože já jsem přesně typ co sebou všude tahá celej barák. To počítám na vodu úplně nepůjde :D, tak chci mít to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.5.26 21:25
@petulka23 píše: Více

Pojede nás víc, na vodě jsem nebyla akorát já a budou mezi náma i další děti, jede se klidný úsek. Děkuju za rady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.5.26 21:32
@nozu píše: Více

Děkuju 🙂. Manžel má zkušenosti a pojede se ve větší partě. Několik dětí, dospělí co už mají zkušenosti se sjížděním. Pojede se klidný úsek, manžel to tam zná a zbytek party tam sjíždí pravidelně. No nechci nás ochudit o zážitky, řídit se svými nervy tak nejedeme pomalu ani do zoo😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1833
11.5.26 21:36
@Amelka898 píše: Více

Jedete lode nebo rafty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.5.26 21:39
@LilyJane píše: Více

Jedeme ve větší partě, s manželem. Kromě mě mají zkušenosti všichni a pohede se klidná voda, je to přizpůsobené dětem, bude jich tam víc. Dcera je sice víc divoký typ, ale chápe a má respekt vůči takovým věcem. Když bych věděla že neposlechne a skočí nám do vody jen co jí uvidí nikam bychom nejeli 🙂. Mám jí v tomhle trošku vycepovanou díky nezodpovědným a neohleduplným pejskařům co máme v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí