S čím si hrají vaše děti?

32
15.10.20 21:30

S čím si hrají vaše děti?

Ahoj, Vánoce se blíží tak hledám inspiraci s čím si nejraději hrají vaše tříleté či čtyřleté děti? Ať už holky nebo kluci. Syn miluje traktory, vláčkodráhu a taky tlapkovou patrolu. Albi tužka u nás není moc v kurzu, ale vím, že pro spoustu z vás je to super dárek, s kterým si děti vyhrají. Přijde mi, že má vše… koloodrážedlo, kolo, elektrické auto, koloběžku, domeček, auta, traktory, vlaky…a mě fakt nenapadá co mu koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
15.10.20 21:32

Lego má super vláčkodráhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.10.20 21:39

My pro něj máme Lego, TipToi tužku, povlečení s Tlapkovou patrolou a velký jeřáb na ovládání. To mu ale rozdělíme mezi narozeniny a Vánoce. Navíc asi dostanou se ségrou napůl velkou kuchyňku. Ale momentálně si nejvíc vyhraje s Babyborn panenkou, kterou jeho ségra dostala k 1.narozeninam. Dneska jí dvě hodiny přebaloval, dával na nočník a krmil. Pak ji v kočárku uspával :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.10.20 21:39

Jakekoliv lego, jede duplo a od 3 let i klasicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
15.10.20 21:40

No a hraje si s tim, co ma? Vyuziva to? Je potreba kupovat neco nového? Koupila bych mu jednu krabici jiz maleho Lega a dal to s hrackami zbytecne neprehanela. Doplnila bych to oblecenim s tlapkovkou, treba pakym batohem do skolky, ale hracek bych moc nedavala. Chudaci deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
15.10.20 21:41

Co třeba obrázkové (myslím, že se dělá krtečkové) Člověče, nezlob se? To by čtyřleťák už dal.
Jinak každý prcek je jiný - náš malej byl dokonale šťastnej třeba za chlupatý pyžamo - overal. Pokud jezdíváte na hory, tak sáňky/pořádný boby.
ALbi tužka měla úspěch, hraje si s ní občas i teď v devíti :lol:
Nějaké puzzle, auto na dálkáč, lego všeho druhu. Ve čtyřech dostal malej robota, to bylo radosti (dal se ovládat ovladačem i hlasem) :srdce:

A co by si přál on?
Já osobně bych děti nezahrnovala dary, jeden větší, dva tři malé, vždyť to stačí, ne?
Syn dostal třeba odrážedlo a pak už jen drobnosti.
Nebo toho robota, pyžámko a pak už jen dvě tři věci typu pastelky…nic se nemá přehánět.
Letos je v plánu (asi) koloběžka, a pak už jen pyžamo, Pokemon kartičky a nějaká deskovka pro celou rodinu. Prostě v klidu…

Příspěvek upraven 15.10.20 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
15.10.20 21:41

U nás letí Anna, Elsa a ten snehuláček, co mám na obrázku. :lol: Jinak si Anička hraje se vším- panenky, ráda kreslí, obrázky, které se vybarvují vodou, staví si z kostek celá města. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
15.10.20 21:43

My koupíme lyže. Budou jí 4 roky teda v dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
15.10.20 21:45

Duplo, PlayDoh, vláčkodráha, kuličkodráha, Magformers - top hračka pro dvouleťáka i čtyřleťáka a dá se levně koupit na Aliexpressu.

Hry - Albi obchod, Černý Petr, Prší, Dobble.

Letos si hrozně přeje boby s volantem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.10.20 21:47

U nas kluci duplo a lego. ruzne postavicky superhrdinu, dinosauru, zviratek. play doh. puzzle a spolec.hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.20 21:47
@Limi123 píše:
Duplo, PlayDoh, vláčkodráha, kuličkodráha, Magformers - top hračka pro dvouleťáka i čtyřleťáka a dá se levně koupit na Aliexpressu.

Hry - Albi obchod, Černý Petr, Prší, Dobble.

Letos si hrozně přeje boby s volantem.

Něco jako magformers budou mít příští týden v Lidlu. Mám na to zálusk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.20 21:48

Jo a pětileťák si přál „malého chemika“. To jsem zatím nesháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
15.10.20 21:51

A pak různé věci na tvoření - lepící očička, chlupaté drátky, samolepky (krásné mají v Kik), prstové barvy, tempery, třpytky, třpytivá lepidla, normální lepidla a nůžky, krepový papír… Zrovna dnes jsme dělali SpongeBoba a Geryho, tak se musím pochlubit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
15.10.20 22:07

Co treba neco od Mindoku (Den a noc, Kralik Kuk, Chytre auticko,…), knihy, puzzle, mrkni na hry od Haby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
15.10.20 22:18

Něco, co se spotřebuje, nějaké sešity s ukolama a samolepkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie